SEAT Occasions

Op zoek naar een tweedehands SEAT? Dan bent u bij DAGO op de juiste plaats! Bij DAGO beschikken we namelijk over een ruime voorraad SEAT Occasions, met meerdere modellen in verschillende prijsklassen. Goed onderhouden en wel.

Klik op onderstaande button voor de volledige voorraad SEAT Occasions. Geïnteresseerd in één van onze SEAT occasions, maak dan eens een vrijblijvende proefrit of doe een gratis taxatie. 

Volledige voorraad SEAT Occasions

 

SEAT Ibiza Occasions

De SEAT Ibiza is een compacte hatchback die sinds 1984 een ware topper is. Onlangs is de (nieuwe) SEAT Ibiza nog als winnaar uit de multitest van Autoweek gekomen. Hierbij liet het enkele grote merken achter zich. De Ibiza is de beste in zijn segment. Bekijk hieronder het volledige aanbod van Ibiza occasions.

Ibiza occasions voorraad

 

SEAT Leon Occasions

De SEAT Leon rijdt zeer dynamisch en erg sportief, dit heeft de auto te danken aan zijn relatief lichte gewicht. De Leon is een hele fijne stationwagen, met een ideale wegligging in bochten. U kiest met de SEAT Leon voor optimaal comfort, maximale prestaties en volledige precisie. Klik op onderstaande button voor de voorraad occasions van de Leon.

Leon occasions voorraad

 

SEAT Mii Occasions

De SEAT Mii is dé ideale stadsauto. Compact van buiten, daarentegen toch verrassend ruim van binnen! Daardoor is het in de Mii ook uitstekend uit te houden op de langere afstand. Zo flexibel als je in de stad beweegt, zoveel comfort en luxe biedt de SEAT Mii op de snelweg. Ervaar zelf de pit en de wendbaarheid door een vrijblijvende proefrit te maken, of doe een gratis taxatie. Klik op onderstaande button om de voorraad te zien van de SEAT Mii occasions.

Mii ocassions voorraad

 

SEAT Ateca Occasions

De Ateca, dé krachtige SUV van SEAT! De Ateca is te herkennen aan zijn unieke vormgeving, rijplezier en stedelijke veelzijdigheid vormt de Ateca tot de ideale SUV. Daarbij zet de Ateca de nieuwe standaard in zijn segment op het gebied van connectiviteit en assistentiesystemen. Benieuwd naar de Ateca? Klik dan op onderstaande button voor de volledige voorraad Ateca occasions.

Ateca Occasions voorraad

 

SEAT Altea Occasions

Een speciale auto van SEAT is de Altea, de Altea wordt sinds een jaar of 2 namelijk niet meer geproduceerd en is dus alleen nog verkrijgbaar als occasion. Dat de auto niet meer wordt geproduceerd, betekent per definitie niet dat de Altea geen goede auto is. Integendeel, de Altea is een enorm geschikte auto voor zowel in de stad als daarbuiten. Klik op onderstaande button voor de voorraad occasions van de SEAT Altea.

Altea occasions voorraad

 

SEAT Alhambra Occasions

De SEAT Alhambra is uitgerust met de nieuwste motoren en nieuwe infotainmentsystemen. Deze motoren zorgen ervoor dat de Alhambra vele malen zuiniger is dan voorheen. De Alhambra is bovendien een stuk veiliger door de assistentiesystemen. Deze auto is de ruimste uit het assortiment van SEAT, ideaal voor uw bagage of boodschappen. Benieuwd naar klasbak? Klik op onderstaande button voor de voorraad occasions Alhambra.

Alhambra occasions voorraad

seat occasions voorraad