15 april 2021

Donderdag 15 april is een feestelijke dag voor SEAT! In navolging van de SEAT Arona is ook de vernieuwde SEAT Ibiza geïntroduceerd. Dit is niet geheel onlogisch aangezien de Ibiza en Arona de basis met elkaar delen. De grootste wijzigingen gaan we terugzien in het interieur, aan de buitenkant zijn enkele subtiele wijzigingen doorgevoerd. Aankomende zomer mogen wij de vernieuwde Ibiza in Nederland verwachten. Wanneer wij een exacte datum weten, dan zullen wij dat uiteraard met u communiceren. 

Na 4 jaar in het nieuw

Begin dit jaar was de huidige Ibiza alweer 4 jaar op de markt en dat heeft het merk doen besluiten om een vernieuwd model uit te brengen. Elke Ibiza heeft binnenkort standaard ledverlichting, indien u de beschikking wilt over full-ledkoplampen dan is dat op verzoek mogelijk. Naast nieuwe lichtmetalen wielen, een 'handgeschreven' Ibiza modelnaam op de achterklep en twee nieuwe lakkleuren zijn er verder geen grote wijzigingen zichtbaar aan de buitenkant. De grootste wijzigingen gaat u terugzien in het interieur!

Aanmelden nieuwsbrief

100% digitaal en hogere kwaliteitsbeleving

SEAT communiceert dat de vernieuwde Ibiza een nog grotere feel good-factor krijgt. Deze feel good-factor gaan we o.a. terugzien met het materiaalgebruik in het interieur. Zo is het dashboard volledig uitvevoerd in een zacht materiaal waardoor het fijner aanvoelt. Het infotainmentsysteem komt in de Ibiza 2021 hoger te hangen en 'steekt' als het ware uit het dashboard. Deze heeft standaard de beschikking over een grootte van 8,25 inch. Optioneel is een 9,2 ich scherm leverbaar. De software van het systeem is ook compleet vernieuwd en daarnaast kunt u de telefoon middels Apple CarPlay of Android Auto draadloss koppelen. Spraakbediening is ook nieuw, wanneer u Hola Hola zegt wordt deze geactiveerd en kunt u de auto opdrachten geven. Denk bijvoorbeeld aan een navigatieverzoek. 

Ventilatieroosters met ledverlichting

Wat direct in het oog springt zijn de ventilatieroosters met ledverlichting. Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering is er een specifieke kleur beschikbaar. 

Al 37 jaar een ongekend succesverhaal!

De Ibiza-uitvoeringen zijn populair en dat is natuurlijk niet zomaar, het zijn sportieve auto's die voor ongekend veel rijplezier zorgen. U heeft de keuze uit de volgende benzinemotoren voor de vernieuwde Ibiza:
 • 1.0 MPI 59 kW / 80 pk
  • Handgeschakelde vijfversnellingsbak
 • 1.0 EcoTSI 75 kW / 95 pk 
  • Maximum koppel 175 Nm
 • 1.0 EcoTSI 81 kW / 100 pk
  • Zowel handgeschakeld als met DSG-automaat leverbaar
  • Maximum koppel 200 Nm
In 1984 is de eerste Ibiza geproduceerd en in al die jaren heeft SEAT bijna 6 miljoen Ibiza-modellen geproduceerd. De facelift van de vijfde generatie wordt in het zonnige Barcelona geproduceerd. Binnenkort, voor de introductie komende zomer, ontvangt u van ons de officiële prijzen!
Op de hoogte blijven

Info | Afspraak | Contact