8 juli 2020

SEAT heeft het sportieve broertje van de el-Born gepresenteerd, namelijk de Cupra el-Born. Het volledige elektrische model gaan we op de weg zien als een zeer sportieve en dynamische variant. Dat SEAT de focus bij dit model op prestaties en rijdynamiek is dan ook geen verrassing voor de Cupra-kenner. Zo accelereert het model in slechts 2,9 seconden naar een snelheid van 50 km/u. Ook is het Dynamic Chassis Control Sport (DCC Sport) exclusief voor de el-Born Cupra ontwikkeld. Dit platform is op basis van het MEB-platform gerealiseerd.

Sportieve details

Het is de verwachting dat in 2021 de Cupra el-Born geïntroduceerd wordt. Alle sportieve details wat Cupra kenmerkt zal ook in de el-Born terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan sportieve kuipstoelen, geavanceerde technologie en het nieuwe stuurwiel. 

Actieradius

Mede dankzij een 77kWH batterij zal de Cupra el-Born een WLTP actieradius van 500 kilometer moeten kunnen halen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om dankzij de snellaadtechnologie in 30 minuten minimaal 260 kilometer extra actieradius te genereren. 

SEAT el-Born bekijken Aanmelden nieuwsbrief

Details Cupra el-Born

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ik wil graag*