DAGO houdt u op de hoogte SEAT Mii Electric: tijdelijk voor € 229 per maand

  • SEAT
seat mii electric

SEAT Mii Electric: tijdelijk voor € 229 per maand

SEAT begint het jaar met een zeer aantrekkelijke private lease actie voor de Mii electric! Onder het motto OP=OP is een maandtarief vastgesteld van slechts € 229 dat exclusief is voorbehouden aan de 200 eerste Mii electric privérijders in 2020. Het actietarief geldt o.b.v. een looptijd van 60 maanden en een kilometrage van 10.000 km per jaar. 

Het rijden in de Seat Mii electric is met een maandtarief van € 229 per maand, de meest bereikbare EV van Nederland. Kosten zoals: de aanschaf, het onderhoud, apk, verzekering, wegenbelasting, 4 jaar fabrieksgarantie en garantie op het accupakket tijdens de private lease-periode zijn allemaal inclusief. U betaald enkel nog de kosten voor het opladen van de Mii electric, maar hiervoor biedt seat scherp geprijsde laadoplossingen.

Op=op: wees er snel bij!

Zoals eerder vermeld geldt dit aantrekkelijke private lease-aanbod alleen voor de eerste 200 Mii electric rijders, die de auto in 2020 bestellen. De Seat Mii electric is vanaf nu te bestellen bij Dago dus wees er snel bij! Ons SEAT-team staat voor u klaar.

Mii electric bekijken Offerte aanvragen

Terug naar nieuwsoverzicht