DAGO houdt u op de hoogte SEAT komt met volledig elektrische auto

  • SEAT
elektrische auto seat

SEAT komt met volledig elektrische auto

De elektrificatie in de auto-industrie is in volle gang, ook SEAT komt nu met een volledig elektrische auto! De volledig elektrische auto van SEAT wordt voor het eerst aan het grote publiek getoond op de Autosalon van Geneve. Deze vindt plaats van 7 tot 17 maart. De nieuwe elektrische auto van SEAT wordt op het MEB platform van de Volkswagen Group gebouwd. Op het Modular Electrive Drive Matrix platform wordt bijvoorbeeld ook de nieuwe ID.Family van Volkswagen gebouwd.

Actieradius

Naar alle waarschijnlijkheid communiceert SEAT op de Autosalon van Geneve ook meer over de actieradius van de nieuwe elektrische SEAT. De elektrische concept auto van SEAT wordt voor het eerst tentoongesteld tijdens de Volkswagen Group Night en van daaruit overgebracht naar de Autosalon.

Update 01-03-2019

Vandaag heeft SEAT gecommuniceerd dat de elektrische auto el-Born gaat heten. Daarnaast gaat de elektrische auto over een actieradius van 420 kilometer beschikken. De SEAT el-Born moet in 2020 op de markt komen. Lees er alles over op onze modelpagina.

el-Born bekijken

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht