DAGO houdt u op de hoogte SEAT komt met elektrische Mii

  • SEAT
seat mii electric met 265 km actieradius.

SEAT komt met elektrische Mii

Ook SEAT komt met een elektrische variant van de Mii, namelijk de Mii electric. De verwachting is dat de elektrische Mii eind 2019 in productie gaat en dat we de Mii electric begin 2020 in onze showroom kunnen verwachten. De elektrische Mii is ideaal voor kortere afstanden en vindt uitstekend zijn weg in de stad.

  • WLTP actieradius van 265 kilometer
  • Topsnelheid van 130 km/h
  • 2020 in onze showroom
  • Mii electric vijfdeurs als eerste in productie

Motor

SEAT omschrijft de Mii electric als een pittige en efficiënte auto. De elektrische Mii accelereert bijvoorbeeld in 3.9 seconden met een 61 kw/83 pk elektromotor van 0-50 km/h. Een uitermate geschikte acceleratie voor in de stad. De WLTP actieradius bedraagt 265 kilometer. Het accupakket bedraagt 36.8 kWh.

Laden

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Mii op te laden. Dit kan bijvoorbeeld met een 7.2 kW wisselstroomlader, maar ook op een 40 kW gelijkstroomlaadpunt. Daarnaast is het ook mogelijk om de Mii electric op een 230 volt aansluiting op te laden.

Laadtijd

  • 4 uur tot 80% met een 7.2 kW wisselstroomlader
  • 1 uur met gebruik van een 40 kW gelijkstroomlaadpunt

SEAT Connect

De elektrische Mii is het eerste model van SEAT dat uitgevoerd wordt met SEAT Connect. Via een app op uw mobiel heeft u toegang tot de auto. Zo kunt u precies zien waar u de Mii heeft geparkeerd en of u de auto wel op slot heeft gedaan. Tevens is de airconditioning te bedienen.

Blijf op de hoogte!

Uiteraard willen wij u graag op de hoogte houden omtrent de Mii electric. Meld u hiervoor aan op onderstaande nieuwsbrief en u ontvangt als eerste informatie over prijzen, specificaties en wanneer proefrijden mogelijk is.


Terug naar nieuwsoverzicht