3 september 2021

Bj SEAT vinden wij dat u het onverwachte moet omarmen! Hoe vaak verlangt u bijvoorbeeld naar een slingerende bergweg, een mooie route off-road of de Spaanse zon? Wij kunnen ons voorstelen dat wanneer u zich op de saaie Nederlandse snelweg bevindt u heel graag eens een andere route wilt nemen. Daarom dagen wij alle SEAT rijders uit om eens buiten de lijntjes te scheuren en uw hart te volgen. In de nieuwe campagne van het merk laten wij u graag zien hoe dat moet, of kan.

Doe het onverwachte

Voor de lancering van de nieuwe merkcampagne 'Beat the Expected' heeft SEAT een mooie manifest-film en drie 'how-to-beat' turtorials ontwikkeld. Deze video's komen op onder andere YouTube en Social Media terug. De video's laten zien hoe u het net even anders kan doen dan de rest. Breek bijvoorbeeld met ochtendroutines en ervaar de file als een feestje. Ook komt SEAT met een knipoog terug op 'Beat the Greyness'. Dit is een subtiele verwijzing om het net even anders te doen en te kiezen voor een SEAT in de kleur Desire Red. Dit in tegenstelling tot uw buren die toch weer voor een grijze auto kiezen. Dit is namelijk de meest gekozen kleur in Nederland voor een auto. Kortom: doe het net even anders, kom uit de comfortzone en Beat the Expected. 

Een kleine verandering kan met Beat the Expected al tot een grote glimlach leiden. 

De basis voor alle communicatie

Beat the Expected zal de komende jaren de basis zijn in alle communicatie van SEAT op de Nederlandse markt. Omarm het onverwachte en doe het net even anders dan de rest. Bekijk onderstaande video's en Beat the Expected! Hoe gaat u het onverwachte omarmen?

Beat Morining Routines

Versla alle ochtendroutines met SEAT.

Beat the Greyness

Versla grijsheid met SEAT

Beat Traffic Jams

Versla de files met SEAT

Beat the Expected!

En omarm het onverwachte!