23 juni 2021

Heugelijk nieuws: SEAT trapt de zomer af met de compleet vernieuwde Ibiza en Arona. Beide modellen zijn qua uiterlijk weer helemaal fris en daarnaast zijn de nieuwste technieken toegepast. Kortgezegd kunnen we melden dat beide modellen er weer tegenaan kunnen! Vaaf heden is zowel de nieuwe Ibiza als de Arona compleet naar eigen wens samen te stellen. Uiteraard kan dat online via de configurator, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom om de Ibiza of Arona met Joris Reinders of Joey Spa naar wens samen te stellen. U rijdt de vernieuwde Ibiza nu vanaf € 21.850 en de Arona vanaf € 22.300. Zien wij u binnenkort in onze SEAT-showroom te Doetinchem?

Brochure Ibiza Brochure Arona

Eeuwige jeugd met de Ibiza

De SEAT Ibiza is al ruim 37 jaar een ongekend succesverhaal en lijkt over de eeuwige jeugd te beschikken. De eerste Ibiza verscheen in 1984 en door de jaren heen zijn er al bijna 6-miljoen Ibiza's geproduceerd. De vernieuwde Ibiza beschikt over subtiele wijzigingen die het model nog frisser en strakker maken. Ook beschikt het met o.a. LED-koplampen weer over de meest actuele technieken. Maximaal rijplezier gaat u met het sportieve onderstel en de krachtige benzinemotoren zeker beleven. 

Prijs

  • SEAT Ibiza Style nu vanaf € 21.850 of per 1 juli vanaf € 299 p/m i.c.m. Private Lease
    • 1.0 TSI 70 kW / 95 pk en een handgeschakelde uitvoering met 5 versnellingen
Nieuwe Ibiza samenstellen Offerte | Info | Configuratie delen

Altijd vol met karakter

Wanneer we praten over een karaktervolle auto, dan komen we al snel op de Arona uit. Door de uiterlijke en technische vernieuwingen oogt de Arona nu nog robuuster en kunnen we conluderen dat de auto een serieuze update heeft gekregen. Met de nieuwe Xperience-uitvoering heeft de Arona zelfs een offroad-uitstraling gekregen. Veiligheid en comfort, twee hele belangrijke peilers binnen de automotive, is volop aanwezig. 

De Arona rijdt u nu vanaf € 22.300 of per 1 juli in combinatie met een Private Lease abonnement vanaf € 339 per maand. 

Nieuwe Arona samenstellen Offerte | Info | Configuratie delen

Keuzestress is verleden tijd

Keuzestress hoeft u bij het samenstellen van de Ibiza of Arona niet meer te krijgen. In drie hele eenvoudige stappen zijn beide modellen naar wens samen te stellen, namelijk:

  1. Kies de uitvoering die bij u past
  2. Kies de gewenste kleur en velgen
  3. Kies eventuele extra's 
Bij deze willen wij u van harte uitnodigen in onze SEAT-showroom te Doetinchem. Onze adviseurs, Joris Reinders en Joey Spa, doorlopen graag met u de gewenste configuratie. Ook gaan ze graag aan de slag om een passend voorstel te maken. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld Private Lease? Ook daar kunnen we u bij helpen!

Info | Offerte | Configuratiecode | Afspraak

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!