13 augustus 2020

Vernieuwde Ateca nu te bestellen

Vandaag heeft SEAT de prijzen van de vernieuwde Ateca bekendgemaakt. De populaire SUV van SEAT heeft een nieuw opgefrist design en bevat de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid en comfort. Hierbij kunt u denken aan de Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist, Emergency Assist, de file-assistent, een dodehoeksensor met uitparkeerassistent en de rijstrookbehoudassistent (lane-assist). Hierdoor is de Ateca een van de meest veilige SUV’s in zijn klasse. De nieuwe Ateca komt in september naar Nederland en heeft een vanafprijs van €33.900. Dit betreft de handgeschakelde zesbak met 1.5 TSI motor en 150 pk. Op een later moment worden de prijzen van de 110 pk sterke 1.0 TSI motor gepubliceerd waardoor de prijs ook lager uit zal vallen. Net als de prijzen van de 2.0 TDI (115 pk) volgen deze in oktober. 

Vernieuwde Ateca nu te bestellen

Het is vanaf nu mogelijk om de vernieuwde Ateca te bestellen, dit voor een vanafprijs van €33.900. Dit betreft de handgeschakelde 1.5 TSI Style die onder andere de beschikking heeft over de volgende opties:
17 inch lichtmetalen velgen
Parkeersensoren voor en achter
Mistlampen voor LED met bochtenverlichting 
Wielomlijsting en dorpels in zwart
Trekhaakvoorbereiding
Dakrailing
Draadloze Apple CarPlay
Cruise Control
 
De volgende uitvoeringen zijn mogelijk op de Ateca. De uitrusting is van rijk naar het meest rijk weergegeven:
1. Reference
2. Style
3. Style Business Intense
4. Xperience
5. Xperience Business Intense
6. FR
7. FR Business Intense
 

Interesse?

Heeft u interesse in de vernieuwde Ateca? Wij vertellen u graag alles over het vernieuwde model. Neem dan ook gerust contact met ons op. 
Download de prijslijst

Meer informatie?

Bekijk de foto's