30 november 2020

Na eerder al de komst van de nieuwe Leon PHEV breidt SEAT het aanbod van geëlektrificeerde modellen verder uit. Begin 2021 komt de nieuwe Tarraco PHEV op de markt. Deze plug in hybride heeft een totaal systeemvermogen van maar liefst 180 kW oftewel 245 pk. Met het 12,8 kWh accupakket is een maximale elektrische actieradius van 48 kilometer mogelijk. De PHEV uitvoering komt beschikbaar op de Tarraco Xcellence en FR.

1.4 TSI turbo benzinemotor

De PHEV van de Tarraco is uitgevoerd met een 1.4 TSI turbo benzinemotor. Ook heeft deze de ebschikking over een DSG-automaat. Zoals eerder genoemd bedraagt het totale systeemvermogen maar liefst 245 pk. De maximale koppel bedraagt 400 Nm. Een topsnelheid van 205 km/u is mogelijk met de plug-in hybride uitvoering. Met maximaal 48 km elektrische actieradius wordt woon-werkverkeer in heel veel gevallen mogelijk. Zo kunt u emissievrij naar uw werk en weer naar huis rijden. 

Xcellence en FR uitvoering

Begin 2021 is de Tarraco PHEV voor u beschikbaar! U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een Xcellence of FR uitvoering. Bij de eerste uitvoering wordt luxe en comfort gecombineerd. Zo heeft het model de beschikking over 19 inch lichtmetalen velgen, Virtual cockpit, Full Link smartphone integratie, Bluetooth en audiostreaming. Alcantara bekleding in combinatie met stof is ook inbegrepen, net als een elektrisch beidenbare achterklep. Deze kunt u met de voet bedienen. 

Bij de FR moet u vooral denken aan luxe en sportiviteit. We beginnen met de 19 inch lichtmetalen velgen. Deze zijn er speciaal voor de FR. Ook heeft de FR sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen en zijn deze elektrisch verstelbaar en hebben een geheugenfunctie. De bekleding is in diamantdesign en natuurlijk afgewerkt met rode stiksels. Automatische airconditioning, extra donker getinte ramen achter en aluminium sportpedalen behoren tot de standaard. De prijzen verwachten wij in aanloop naar de introductie!

Kunnen wij u helpen?

Tarraco PHEV