SEAT Toledo Stijlvolle sedan, betaalbaar comfort

Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het goede dat er al is. Verbeter de techniek, maar nooit ten koste van het gevoel.

Wij noemen dat: TECHNOLOGY TO ENJOY.

Waar hij ook komt, de nieuwe SEAT Toledo trekt overal bewonderende blikken. Hij heeft meer beenruimte achterin en een grotere kofferbak. De DSG-versnellingsbak schakelt vloeiender dan ooit en levert geweldige prestaties met een uitzonderlijk lage uitstoot. De nieuwe Toledo is verbluffend. Maar wat hem pas echt onderscheidt is zijn passie.

Toledo Reference

De Reference geeft de toch al riante standaarduitrusting van de Toledo een slimme selectie aan extra’s. De Reference is standaard uitgerust met airconditioning, multifunctioneel stuur en Media System Touch. In elk seizoen de ideale temperatuur en luchtvochtigheid in de auto met de handbediende airco. De Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) controleert de informatie van je stuurwiel, banden, remmen en versnellingsbak en corrigeert waar nodig. Standaard met Media System Touch met 5 inch touchscreen monochroom, 4 speakers, SD-kaartlezer en USB-aansluiting. Met een SEAT Abonnement rijd je al een Toledo Refeference vanaf € 339,- per maand.

Toledo Style

Het toonbeeld van performance en veiligheid. Met standaard veel comfortabele extra’s is de Style goed uitgerust model binnen de Toledo uitvoeringen. De Style is standaard uitgevoerd met Media System Colour, een met leder bekleed stuurwiel en Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESC). Het Media System Colour heeft een 5 inch touchscreen in kleur, monochroom display en 6 speakers. Compatibel met o.a. Bluetooth, SD, USB en Aux-in. Het Elektronisch stabiliteitsprogramma is een actief rijveiligheidssysteem die de bestuurder ondersteunt wanneer de auto dreigt te gaat. Met de mistenlampen met bochtfunctie volgt het verloop van de weg voor beter zicht en meer veiligheid tijdens nachtelijke ritten op bochtige trajecten. Bijtelling vanaf 21%.

Toledo Style Connect

De Style Connect biedt veel comfort voor de zakelijke rijder en is standaard uitgerust met Media System Navi, 16″ Design velgen en Climatronic. Media System Navi is een navigatie voor Europa met 6,5 inch touchscreen in kleur en spraaksturing. Compatibel met o.a. Bluetooth, SD, USB en Aux-in. Een volautomatische airconditioning die ervoor zorgt dat je auto altijd op de juiste temperatuur is. De 16″ lichtmetalen velgen complimenteren de zakelijke uitstraling van de Style Connect.

Toledo FR Connect

De FR Connect biedt veel comfort voor de sportieve rijder en is standaard uitgerust met Media System Navi, 17″ lichtmetalen velgen en FR exterieur design. Navigatie Europa, 6,5 inch touchscreen in kleur en spraaksturing. Compatibel met o.a. Bluetooth, SD, USB en Aux-in. Een mooi exterieur design pakket met een sportief uiterlijk. De 17″ lichtmetalen velgen complimenteren de sportieve uitstraling van de FR Connect.

 

 

 

Welke uitvoering kiest u?SEAT Toledo

Bekijk hieronder de verschillende prijzen uitvoeringen.


  • SEAT Toledo privé leasePrivé lease Toledo

    Vanaf€ 339,- p.m.

Financier deze Toledo met een persoonlijke lening met 7,49% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Toledo direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Toledo

Wil je de SEAT Toledo zelf ervaren? Kom dan langs of maak een afspraak voor een proefrit.

Standaard 4 jaar garantie.