SEAT's grootste SUV

Met een lengte van 4.74 meter, een breedte van 1.84 meter en een hoogte van 1.66 meter is de SEAT Tarraco de grootste van de drie SUV's die Seat heeft. De naam Tarraco is gekozen tijdens de zogenaamde #SEATseekingName-Verkiezing. Tarraco is een voormalige stad aan de oostkust van Spanje. Hierbij kon worden gestemd op een aantal verschillende namen. In totaal zijn er 146.124 stemmen uitgebracht, waarvan 35,5% koos voor Tarraco. De Seat Tarraco is leverbaar als vijf- en zevenzitter.

Offerte aanvragen Proefrit plannen

Actuele voorraad nieuwe SEAT Tarraco modellen bij DAGO

Seat Tarraco interieur

Naast het indrukwekkende exterieur, is het interieur van de Seat Tarraco ook bijzonder innovatief. Van binnen is hij behoorlijk ruim. De bagageruimte bedraagt 760 liter, met een neergeklapte achterbank is dit maar liefst 1920 liter. De seat Tarraco heeft een Virtual Cockpit met een display van 10,25 inch groot. Het 8 inch grote kleurentouchscreen van het high-tech infotainmentsysteem lijkt boven de middenconsole te zweven. Rijden in de Seat Tarraco is zowel comfortabel als veilig met de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met memory pack. Met het Xcellence interieur straalt de Tarraco veel luxe uit. In welke 'modus' de bestuurder rijdt, bepaalt hij zelf. Met Seat Drive profile kan een gewenst rijprofiel worden gekozen. Sportief, comfortabel of een eco rijprofiel. Het profiel waarvoor de bestuurder kiest bepaalt o.a. de stuurbekrachtiging, airco en het schakelgedrag. Met Full Link wordt een smartphone simpel verbonden met het infotainmentsysteem, hiervoor is alleen een usb-kabel nodig.

Prijzen Seat Tarraco

Onderstaand volgen alle prijzen, per uitvoering van de Seat Tarraco. Meer weten over de prijzen, uitvoeringen of een  compleet andere vraag over de Seat Tarraco? Ons Seat-team helpt u graag!

Uitvoering Prijs Private lease
Style Business Intense € 38.950 € 676 p/m
FR Business € 43.050  
FR Business Intense € 43.600 € 738 p/m

Meer informatie of een offerte voor de SEAT Tarraco?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!