SEAT Mii electric Bestel 'm nu

De nieuwe elektrische Seat Mii oftewel de Mii electric is nu te reserveren. Dat betekent dat u gegarandeerd bent van een productieplek. De introductie van de Mii electric is eind februari 2020. De elektrische Mii krijgt een (WLTP) actieradius van 260 kilometer. Wanneer de accu leeg is kan de Mii electric met een snellader van 40 kW in een uur voor 80% opgeladen zijn. Indien u gebruik maakt van een wisselstroomlader van 7,2 kW is de laadtijd ongeveer 4 uur.

 • Geen uitstoot van schadelijke stoffen
 • Standaard 16 inch velgen
 • Lane Assist
 • Aangesloten op SEAT Connect

Mii electric bestellen

Het eerste volledige elektrische model van SEAT is bij ons te reserveren. Joris en Wilbert, onze verkoopadviseurs van SEAT, helpen u graag om u te verzekeren van een productieplek. Met een reservering kunt u als een van de eersten de Mii electric rijden. Indien u graag een productieplek wilt reserveren raden wij aan om contact op te nemen met ons SEAT team. Zij zullen u helpen om de reservering te voltooien.

Onlangs heeft SEAT de prijzen van de Mii electric gepubliceerd. U rijdt al een elektrische Mii vanaf €23.400 of zakelijk vanaf €269  per maand. De netto bijtelling hiervan bedraagt slechts €56. *

*Vraag ons verkoopteam naar de voorwaarden.

Motor

Een krachtige elektromotor zorgt ervoor dat de Mii electric binnen 3.9 seconden van 0 naar 50 km/h geaccelereerd is.

Specificaties

 • 83 pk
 • 61 kW
 • 210 Nm koppel
 • Topsnelheid 130 km/h

Actieradius

Een belangrijke factor bij elektrische auto’s is de actieradius. De (WLTP) actieradius van de Mii electric bedraagt 260 kilometer. Uiteraard is de actieradius afhankelijk van rijgedrag, weersinvloeden en verkeerssituaties. Vanzelfsprekend hebben de airconditioning en verwarming een grote invloed op het bereik.

Connect

Nieuw is dat de Mii electric uitgevoerd wordt met SEAT Connect. Via een handige app op uw mobiele telefoon heeft u toegang tot gegevens van de auto. Vergeet u wel eens waar u de auto heeft geparkeerd of twijfelt u of de auto op slot hebt gedaan? Dat is bij de elektrische Mii geen probleem meer. Via de app kunt u de auto zo terugvinden en kunt u checken of de auto op slot is.

Prijzen

De verwachting is dat de prijzen van de Mii electric in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt gaan worden. Eind februari 2020 verwachten wij de eerste Mii electric bij ons in de showroom. Tevens is deze dan beschikbaar voor proefritten. Zakelijk een electric Mii rijden of Private Leasen is wederom mogelijk.

Neem contact op

Wij komen graag met u in contact om een productieplek voor u te reserveren. Neem hiervoor contact met ons op en wij doen er alles aan om een plek voor u te reserveren.

 

Onze voorraad Seat Mii

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mii staan?

 • SEAT Mii electric zakelijk leaseZakelijk lease Mii electric

  Vanaf€ 269 p.m.

Mii electric