Test de nieuwe SEAT Leon

Het is zo ver, de nieuwe SEAT Leon staat in onze showroom. Wij stellen u dit compleet nieuwe model graag aan u voor. Wij hebben besloten een persoonlijk proefrit event in het leven te roepen omdat het op dit moment niet mogelijk is om een grootschalig event te organiseren. Dit betekent dat wij u een uitgelezen kans bieden om kennis te maken met dit nieuwe model van SEAT, geheel volgens de RIVM richtlijnen en in een setting die past bij deze tijd. Wij willen u graag vragen om middels onderstaand formulier aan te geven, wanneer u langs zou willen komen om dit nieuwe 2020 model van de SEAT Leon te ervaren. 

Via onderstaand formulier kiest u eenvoudig uw gewenste datum en tijdstip. Wij zullen u op dat moment alles vertellen over deze auto en uiteraard heeft u ruim de tijd om de nieuwe Leon te ervaren. Heeft u vragen? Onze adviseurs Joris Reinders en Joey Spa beantwoorden deze graag. 

Contact opnemen

Aanmelden voor ons proefrit event

Gewenste datum*

Meer informatie over de nieuwe SEAT Leon

Meer weten over de nieuwe Leon en Leon SportsTourer? Lees verder op onze modelpagina. Daar hebben wij ook meer informatie verzameld over motoriseringen, uitrustingen, uitvoeringen en meer. 

Ga naar de SEAT Leon modelpagina

Een proefrit in de nieuwe SEAT Leon met Tom Coronel

Ga op pad met Tom Coronel in de nieuwe SEAT Leon. In ruim 11 minuten laat Tom je alles zien van de nieuwe Leon.