Introductie event nieuwe SEAT Leon

Het is zo ver, de nieuwe SEAT Leon staat in onze showroom. Wij stellen u dit compleet nieuwe model graag aan u voor. Wij hebben besloten een persoonlijk introductie-event in het leven te roepen, omdat het op dit moment niet mogelijk is om een grootschalig event te organiseren. Dit betekent dat wij u een uitgelezen kans bieden om kennis te maken met dit nieuwe model van SEAT, geheel volgens de RIVM richtlijnen en in een setting die past bij deze tijd. Wij willen u graag vragen om middels onderstaand formulier aan te geven, wanneer u langs zou willen komen om dit nieuwe 2020 model van de SEAT Leon te ervaren. 

Via onderstaand formulier kiest u eenvoudig uw gewenste datum en tijdstip. Wij zullen u op dat moment alles vertellen over deze auto en proefrijden behoort uiteraard tot de mogelijkheden. De SEAT Leon welke op dat moment bij ons aanwezig is, betreft een FR Launch Edition, met 1.5 eTSI DSG-7 automaat met 150 pk. Heeft u vragen? Onze adviseurs Joris Reinders en Joey Spa beantwoorden deze graag. 

Contact opnemen

Aanmelden voor ons introductie event

Gewenste datum*

Meer informatie over de nieuwe SEAT Leon

Meer weten over de nieuwe Leon en Leon SportsTourer? Lees verder op onze modelpagina. Daar hebben wij ook meer informatie verzameld over motoriseringen, uitrustingen, uitvoeringen en meer. 

Ga naar de SEAT Leon modelpagina