SEAT Leon ST Een klasse apart

De SEAT Leon ST rijdt dankzij zijn relatief lichte gewicht zeer dynamisch en sportief. Dit is een hele bijzondere stationwagon: met een fijne wegligging in bochten maar hij rijdt net zo lekker op het rechte stuk. Voor optimaal comfort, maximale prestaties en volledige precisie.

Oog voor design en overvloed aan ruimte

Prachtig van binnen en buiten. Het interieur is verrijkt met prachtige LED verlichting en de FULL-LED koplampen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn veiliger, energie-efficiënter en gaan een stuk langer mee. De bagageruimte van de LEON ST is met een inhoud van 587 liter een van de grootste in zijn klasse. Klap de achterbank neer en creëer in een handomdraai een laadruimte van maar liefst 1470 liter. Ga comfortabel op vakantie of vervoer gemakkelijk extra lange spullen.

SEAT Leon ST Reference

Hoe uitgebreid een standaard uitvoering kan zijn, zien we aan de Reference. Alles wat je nodig hebt in één auto, voor zakelijk en privé gebruik. Veilig, comfortabel én met plezier de weg op. Met 5 inch touchscreen monochroom, 4 speakers, SD-kaartlezer en USB-aansluiting. De 16″ lichtmetalen velgen complimenteren het mooie Reference Design. In elk seizoen de ideale temperatuur en luchtvochtigheid in de auto met de handbediende airco.

SEAT Leon ST Style

De Style levert een flinke dosis klasse bovenop alle luxe van de Reference. De Style is een auto met personality, voor wie comfortabel en veilig, maar vooral stijlvol de weg op wil. De Style levert een flinke dosis klasse bovenop alle luxe van de Reference. De Style is een auto met personality, voor wie comfortabel en veilig, maar vooral stijlvol de weg op wil.  De Climatronic regelt de temperatuur in de auto geheel automatisch en is in twee zones apart instelbaar. De 16″ lichtmetalen Style Design velgen complimenteren de stijlvolle uitstraling van de Style. Met 5 inch touchscreen in kleur, monochroom display, 6 speakers. Compatibel met o.a. Bluetooth, SD, USB en Aux-in.

SEAT Leon ST FR

Stabiel , snel en veerkrachtig, dat is de FR. De sportieve uitvoering heeft alle voordelen en mogelijkheden van de al zeer uitgebreide Style-uitvoering en vele sportieve extra’s. Het FR-exterieur heeft een sportief design met afwijkende bumpers voor en achter en een zichtbare dubbele uitlaatpijp. De sportstoelen hebben lederen zijwangen en rode stiksels in bekleding, stuurwiel en versnellingspook. De 17″ lichtmetalen FR Dynamic velgen complimenteren de sportieve uitstraling van de FR.

Wil je de SEAT Leon ST zelf ervaren? Kom dan langs of maak een afspraak voor een enerverende proefrit met dit ruimtewonder.

 

Welke uitvoering kiest u?SEAT Leon ST

Bekijk alle uitvoeringen en prijzen.

SEAT Leon Station

Leon ST

Ontdek de SEAT Leon ST. Wil je meteen weten hoe goed deze auto rijdt? Kom langs of maak een afspraak voor een proefrit, tel. 0314 376 376.