De Ateca is vernieuwd! Nieuwe looks, meer karakter en nieuwe technieken. Het vernieuwde model heeft een vanafprijs van € 30.700 en is standaard uitgerust met onder andere parkeersensoren, 17 inch lichtmetalen velgen, trekhaakvoorbereiding en Full LED-verlichting. 

Beschikbare uitvoeringen

 1. Ateca Style 
 2. Ateca Style Business Intense
 3. Ateca Xperience
 4. Ateca Xperience Business Intense
 5. Ateca FR
 6. Ateca FR Business Intense
De SEAT Ateca is te herkennen aan zijn onderscheidende design, rijplezier en stedelijk veelzijdigheid. Elk detail van de Ateca is zorgvuldig gevormd om de Ateca op deze manier zijn eigen identiteit mee te geven. Dit maakt van de Ateca een zeer complete SUV. Op het gebied van connectiviteit en assistentiesystemen zet de Ateca een nieuwe standaard neer in zijn segment. De propositie 'value for money' maakt de Ateca zeker waar, hij is leverbaar vanaf € 33.900,- rijklaar!
Offerte aanvragen Prijslijst bekijken

Actuele voorraad nieuwe SEAT Ateca modellen bij DAGO

Motoren

De Seat Ateca is te verkrijgen met een breed arsenaal aan motoren. De keuze bestaat uit krachtige TSI benzine- en TDI dieselmotoren - allen met turbotechnologie. De Seat Ateca is verkrijgbaar met voor- of vierwielaandrijving, daarnaast is er de keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of DSG-transmissie met dubbele koppeling. Hieronder ziet u de beschikbare motoren op de Seat Ateca.

Benzine:
 • 1.0 EcoTSI (85 kW/110 pk) met handgeschakelde zesbak 
 • 1.5 TSI (110 kW/150 pk) met handgeschakelde zesbak 
 • 1.5 TSI (110 kW/150 pk) met 7-traps DSG-tranmissie
 • 2.0 TSI (140 kW/190 pk) met 7-traps DSG-transmissie 4Drive
Diesel
 • 2.0 TDI (85 kW/115 pk) met handgeschakelde zesbak
 • 2.0 TDI (110 kW/150 pk) met 7-traps DSG-transmissie

Seat Ateca interieur

Het interieur van de Seat Ateca geeft een solide en sportief gevoel. De cockpit is horizontaal gefocust en duidelijk gericht op de bestuurder van de Ateca. De hoge zitpositie van de Ateca zorgt voor het ultieme SUV-gevoel! De bagageruimte van de Ateca is ruim en biedt een standaard ruimte van 510 liter. Deze is uit te breiden naar maximaal 1604 liter.

Het 9,2-inch grote infotainmentscherm biedt een duidelijk overzicht voor alle mogelijkheden die de Seat Ateca te bieden heeft. Daarnaast bent u altijd verbonden in de Ateca.

 

 

 

Prijzen Seat Ateca

Onderstaand de vanafprijzen, per uitvoering van de Seat Ateca. Neem graag contact op met ons seat-team voor alle overige prijzen, specificaties en meer!

Uitvoering Vanafprijs
Ateca Style € 33.900
Ateca Style Business Intense € 33.900*
Ateca Xpierence € 35.800
Ateca Xperience Business Intense € 35.800*
Ateca FR € 35.950
Ateca FR Business Intense € 35.950*

 

De 1.0 TSI motoren zijn per oktober 2020 te bestellen.

Meer informatie of een offerte?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!