SEAT Alhambra Meester in zijn klasse - wat een ruimte!

De nieuwe generatie SEAT Alhambra is uitgerust met de nieuwste motoren en nieuwe infotainmentsystemen. Deze intelligente motoren zorgen ervoor dat de vernieuwde Alhambra tot wel 10% zuiniger is. Nieuwe assistentiesystemen maken de Alhambra bovendien veiliger dan ooit. Natuurlijk is de SEAT Alhambra de ruimste auto uit het modellengamma van SEAT, dankzij het Easy Fold Systeem biedt de auto u zeeën aan ruimte, zowel voor- als achterin. 

Afmetingen SEAT Alhambra

De nieuwe SEAT Alhambra blinkt uit in zijn formaat. Dankzij het strakke lijnenspel oogt de auto niet groot, maar laat je niet misleiden! De afmetingen van de vernieuwde Alhambra zijn enorm. De vernieuwde Alhambra is 4,85 meter lang, 1,9 meter breed en 1,70 hoog! Met een bagageruimte variërend van 300 tot 2.297 liter is er ruimte voor iedereen.

Interieur van de SEAT Alhambra

De SEAT Alhambra staat bekend om zijn ruimte interieur, prima geschikt voor grote gezinnen! De drie rijen aan zitplaatsen bieden voor zeven volwassenen voldoende ruimte en comfort. Het gigantische panoramadak is driemaal groter dan een standaard dakraam, bovendien biedt het grootste interieur een royale entree dankzij de twee automatische schuifdeuren en de grote achterklep. Ook op het gebied van infotainment komt u niets te kort! Dankzij het MirrorLink systeem kunnen smartphones eenvoudig worden gekoppeld aan de Alhambra. Vervolgens verschijnt er op uw beeldscherm een touchscreen met daarop de functies van uw smartphone.

Dankzij de nieuwe SEAT Connect App bent u als bestuurder altijd online, maar kunt u uw aandacht op de weg houden. Dankzij de ‘Read me’ en ‘Voice Reply’ functie leest de auto indien gewenst uw pas binnengekomen bericht of e-mail voor. Door terug te praten stuurt het systeem vervolgens een antwoord, u hoeft uw handen niet eens van het stuur te halen! Naast de infotainment- oplossingen maken ook een parkeerassistent en een achteruitrijcamera het u gemakkelijk.

Nieuwe motoren in de SEAT Alhambra

De vernieuwde SEAT Alhambra is uitgerust met een range aan vernieuwde motoren die allen voldoen aan de Euro-6 emissienormen. De nieuwe TDI dieselmotoren variëren van een 2.0 TDI met 115pk/85kW tot en met de krachtigste 150pk/135kW variant. Ook de nieuwe TSI benzinemotoren zijn zeer aantrekkelijk en variëren van 150pk/110kW tot 220pk/162kW. Er is keuze uit een 6-handversnellingsbak of een 6-traps DSG automaat.

Daarnaast is de vernieuwde Alhambra uitgerust met de laatste veiligheidssystemen, zo is er het Multi Collision Brake-systeem die ervoor zorgt dat de auto na een ongeval direct remt om verdere schade te voorkomen. De nieuwe Blind-spot Sensor waarschuwt u als bestuurder voor voertuigen die in uw dode hoek rijden wanneer u van baan wisselt. Dankzij de parkeerassistent heeft u altijd een goede parkeerplek en de Full Beam Assist reageert op veranderende weersomstandigheden en voorkomt dat u uw weggebruikers verblindt met licht.

Uiteraard zijn er nog veel meer innovaties leverbaar in de nieuwe Alhambra, voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopadviseurs Niels Tomesen of Joris Reinders!

Direct contact opnemen

Welke uitvoering kiest u?SEAT Alhambra

Bekijk hieronder de verschillende prijzen en uitvoeringen.


Financier deze SEAT Alhambra met een persoonlijke lening met 6,99% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze SEAT Alhambra direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Alhambra