Mijn SEAT App

Dankzij de Mijn SEAT App sta je altijd en overal direct in verbinding met jouw SEAT. Lees hieronder alle details en mogelijkheden. Nog vragen of opmerkingen? Lees de Gebruikershandleidingof neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen graag!

Wat is de Mijn SEAT App?

Met de Mijn SEAT App sta je direct in contact met jouw auto. Na installatie geeft de applicatie precies aan wat de status van je SEAT is. Zo kun je bijvoorbeeld checken wat de actuele kilometerstand is, hoeveel brandstof er nog in de tank zit, waar je precies gereden hebt en of de auto op slot staat. Handig voor thuis en onderweg!

Bekijk de onderstaande video voor meer tekst en uitleg.

Kort samengevat

Met de Mijn SEAT app ben je op afstand verbonden met je SEAT. Hiermee kun je o.a.

  • Je auto gemakkelijk terugvinden
  • Je ritten bijhouden
  • Checken of de auto op slot staat
  • Op tijd melding van onderhoud / reparatie

Functies

Je kent het ongetwijfeld. Het gevoel dat je bijna zeker weet dat jouw SEAT op slot of op de handrem staat. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn SEAT app je direct geruststellen. Je hoeft de deur niet meer uit om het te checken. (De handremfunctie is alleen beschikbaar indien de auto een elektronische handrem heeft.)

Mijn-SEAT-App2

Rijlstijl-score

Met de Rijstijl-score in de Mijn SEAT app krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. In één oogopslag wordt inzichtelijk hoe jouw rijgedrag is ten opzichte van andere SEAT rijders. Van het verbruik per kilometer tot aan jouw gemiddelde snelheid. Brandstof besparen was nog nooit zo leuk.

Locatievoorziening

Dankzij de locatievoorziening van de Mijn SEAT app zie je exact waar jouw auto is. En waar je bent. Via de getoonde route op de kaart bent je zo weer bij jouw SEAT. Onmisbaar in grote steden en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als je jouw auto hebt uitgeleend.

Op tijd onderhoud

Enig idee wanneer jouw auto onderhoud nodig heeft? Gelukkig heeft de Mijn SEAT app altijd een antwoord klaar. Ook als er een lampje gaat branden of als het tijd is voor een APK. En in geval van pech kun je via de app direct de SEAT Mobiliteitsservice inschakelen.

Activeren

Alleen SEAT modellen die geschikt zijn voor de Mijn SEAT app hebben een QR-code. Je vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van jouw SEAT. Momenteel zijn enkel de SEAT Leon-Connected modellen uitgerust met de Mijn SEAT App.

Om jouw SEAT aan te melden moet je eerst diverse stappen doorlopen. Bij aflevering melden we de auto vervolgens samen aan. Bekijk de video hieronder om te zien wat je thuis alvast kunt voorbereiden!