Uw SEAT dealer in de Achterhoek

Voor de aankoop van een nieuw of gebruikte SEAT bent u in Doetinchem aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs, Joris Reinders en Joey Spa helpen u graag in de door u gewenste SEAT op weg. Mocht uw gewenste SEAT niet in onze voorraad aanwezig zijn, dan gaan onze verkoopadviseurs graag voor u op zoek. Neem gerust eens contact met ze op!

Adres

Grutbroek 16 A
7008 AM Doetinchem
0314- 376 376

Contact opnemen met SEAT verkoop Contact opnemen met SEAT Service

Onze showroom in Doetinchem

Onze moderne SEAT showroom bevindt zich in dezelfde straat als de showrooms van Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Hierdoor kunt u al onze merken op loopafstand van elkaar vinden. In Doetinchem vindt u de nieuwste modellen en tevens bieden wij kwalitatief zeer goede SEAT dealer occasions aan. Onze occasions voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. Wij bieden bijvoorbeeld alleen maar auto's aan waar wij de complete historie van weten.

Openingstijden showroom Doetinchem

Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Kunnen wij u helpen?

SEAT Service Doetinchem

In Doetinchem kunt u terecht voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw SEAT. Wij beschikken over de juiste en moderne gereedschappen om onderhoud volgens de voorschriften van de fabriek uit te kunnen voeren. Wij adviseren dan ook altijd om onderhoud en reparaties door een erkende SEAT dealer uit te laten voeren. Zo bent u verzekerd van mobiliteitsgarantie en ontvangt u standaard 4 jaar garantie op originele SEAT onderdelen. Ook bij onze vestiging in Aalten kunt u terecht met uw SEAT voor officieel dealeronderhoud. 

Openingstijden werkplaats Doetinchem

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur

SEAT occasions in Aalten

In Aalten kunt u, afhankelijk van de voorraad, terecht voor een SEAT occasion. In Aalten zijn wij enkel SEAT Service Dealer, maar kunt u wel terecht voor de aanschaf van een occasion. Onze occasions voldoen net als in Doetinchem aan zeer strenge eisen. Wij hebben altijd een jonge occasionvoorraad met weinig kilometers en de volledige historie is bekend. 

Adres

Varrseveldsestraatweg 80
7122 NM Aalten
0543-473 665

Openingstijden showroom Aalten

Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur

SEAT Service Aalten

Ook in Aalten zijn wij officieel SEAT Service Dealer en kunt u daar net als in Doetinchem ook terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw SEAT. Naast SEAT bent u in Aalten ook aan het juiste adres voor Audi, ŠKODA en Volkswagen. In Aalten zijn wij tevens officieel Volkswagen personenwagens en bedrijfswagens dealer. 

Openingstijden werkplaats Aalten

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur

Service Adviseurs Aalten

Case study BREEAM MAN 9, SEAT Doetinchem

Duurzaamheid is een belangrijk deel van alles wat wij doen bij SEAT. Ook op onze fysieke vestigingen proberen we de duurzaamheidsprestaties zo hoog mogelijk te krijgen. Om dit te meten en te certifceren, passen wij de BREEAM beoordelingsmethode toe. Een gevestigde methode voor het beoordelen en certificeren van de durzaamheid van onze gebouwen en werkzaamheden. Download via onderstaande link de case study.

Download de BREEAM MAN9 case study