Actie Mii electric vanaf € 229 per maand

Méér luxeExtra informatie
Wij hebben goed nieuws voor u! De SEAT Mii electric is er namelijk vanaf € 229 per maand en heeft hiermee het laagste private-leasetarief van Nederland. Uniek is dat de actieradius 260 kilometer bedraagt en in de stad zelfs kan uitlopen tot wel 358 kilometer. Het genoemde tarief is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer. Let op: dit betreft een tijdelijke actie en hiervoor geldt OP = OP.

Wat is inbegrepen?

In principe is alles in het private lease abonnement inbegrepen, denk aan kosten als aanschaf, onderhoud & APK, wegenbelasting, 4 jaar fabrieksgarantie en garantie op het batterijpakket. U betaalt slechts enkel voor het opladen van de Mii electric en eventuele boetes.

2 uitvoeringen

U heeft de keuze uit twee uitvoeringen, namelijk de standaard Mii electric en de Mii electric Plus. Standaard beschikt de Mii electric over een rijke uitrusting zoals automatische airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, sportstoelen voor en lane assist oftewel rijstrookbehoudassistent. Ook is de Mii standaard voorzien van een snellaadaansluiting (DC 40 kW) en een laadkabel type 2.

Wees er snel bij!

Zoals eerder genoemd is dit slechts een tijdelijke actie en er is een gelimiteerde voorraad beschikbaar. Wacht dan ook niet te lang en neem contact met ons op. Joris Reinders en Wilbert Vrieze, onze SEAT-adviseurs komen graag met u in contact!

Offerte aanvragen

 

 

SEAT Opties en extra's