Leon en Leon Sporstourer acties

De nieuwe Leon Hatchback en Leon Sportstourer zijn inmiddels alweer 'even' op de markt en we mogen spreken van een geslaagde introductie. Zowel zakelijk als privé is de nieuwe Leon zeer populair en dat begrijpen we volledig.

Hoog tijd voor een mooie actie op de Leon en Leon Sportstourer modellen, met onder andere het luxe Business Intense pakket, een private lease actie en financieringsactie. 

Leon en Leon Sportstourer Business Intense actie

SEAT Leon Style Business Intense vanaf € 30.750 Nu met € 2.655 voordeel
SEAT Leon FR Business Intense vanaf € 32.250 Nu met € 3.595 voordeel

SEAT Leon Sportstourer Style Business Intense vanaf €31.950 Nu met € 2.655 voordeel
SEAT Leon Sportstourer FR Business Intense vanaf €33.450 Nu met € 3.595 voordeel
 

Inruilpremie

Profiteer tijdelijk van een inruilpremie t.w.v. € 750 bij aanschaf van een SEAT Leon.

Private lease acties Leon en Leon Sportstourer 

Liever de nieuwe Leon of Leon Sportstourer rijden voor een all-in bedrag per maand, waarbij u alleen nog de brandstof betaald? Maak dan gebruik van onze private lease actie. U rijdt al een Leon vanaf € 450,- per maand of een Leon Sportstourer vanaf € 465 per maand. De Leon en Leon Sportstourer zijn voor private lease beschikbaar in de uitvoeringen Reference, Style, Style Business, FR en FR Business Intense. 

Financieringsactie


Een auto is een grote investering waar niet iedereen het geld voor heeft liggen zonder dat het ten koste gaat van andere investeringen. Met onze SEAT Financieringsactie wordt het mogelijk om voor een scherp maandbedrag in een nieuwe SEAT te rijden. Aan het einde van je financiering is de auto ook nog eens 100% jouw eigendom. Profiteer tijdens onze Financieringsactie van de scherpe rente van 6,99%. Hierdoor rijd je bijvoorbeeld al een Leon vanaf € 255 per maand of een Leon Sportstourer vanaf € 265 per maand!

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over de SEAT Leon? Wilt u een proefrit maken in de SEAT Leon? Joris Reinders en Joey Spa, onze SEAT-adviseurs, denken graag met u mee! Zowel zakelijk als privé maken wij graag een voorstel voor u. 

Voorraad bekijken Offerte aanvragen

Offerte ontvangen?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!