Het is toch heerlijk om tijdens het rijden volledig de focus op de weg te kunnen houden en niet met schakelen bezig te hoeven zijn? Met de DSG-automaat voorraadactie op de Ateca en Tarraco helpen wij u hier een handje bij. Momenteel ontvangt u daarom van ons 50% korting op de DSG-automaat in de Ateca en is de DSG-automaat op de Tarraco zelfs gratis. 

Wat u moet weten: zoals de naam wellicht al doet vermoeden is de DSG-voorraadactie uitsluitend geldig op uit voorraad leverbare Ateca- en Tarraco-modellen met DSG-automaat. Daarnaast is de voorraad niet oneindig en op = dan ook echt op.

Uw voordeel

  1. Bij aanschaf van een Ateca uit voorraad met DSG-automaat ontvangt u 50% korting op de meerprijs van de DSG. De korting bedraagt hierdoor € 1.750.
    1. De Ateca is daarnaast te combineren met een inruilpremie van € 1.000. Hierdoor loopt uw voordeel nog verder op.
  2. Kiest u voor een SEAT Tarraco uit voorraad met een DSG-automaat, dan ontvangt u de DSG gratis. Deze heeft een waarde van maar liefst € 3.600!
Onze SEAT-adviseurs, Joey Spa en Joris Reinders, helpen u graag verder. Neem dan ook gerust contact met ze op en vraag ze naar de voorwaarden en mogelijkheden! Vooraf een proefrit blijft natuurlijk mogelijk.
Offerte aanvragen Proefrit plannen

Vraag Joey en Joris om advies!

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!