SEAT Acties

Bekijk hieronder onze actuele SEAT acties. Als officiële SEAT dealer kunnen wij u altijd de meest scherpe acties aanbieden. Daarnaast profiteert u altijd van scherpe prijzen en persoonlijk maatwerk. Vanuit onze showroom in Doetinchem staan wij klaar voor de gehele Achterhoek en uiteraard ook daarbuiten. 

Ateca FR voordeel tot € 2.460

Bent u op zoek naar klasse en sportiviteit? Kijk dan eens naar de SEAT Ateca FR uitvoeringen. Deze uitvoeringen beschikken ten opzichte van bijvoorbeeld de Style over meer luxe, comfort en sportiviteit. Tevens zijn de FR uitvoeringen van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan Full-LED koplampen, een fraai Media System met navigatiesysteem en 8 inch touchscreen, sportstoelen voor met alcantare bekleding en uiteraard de sportieve details. Momenteel heeft SEAT drie FR uitvoeringen, wij hebben ze op volgorde van rijk, rijker, rijkst qua uitrusting gezet.

  1. SEAT Ateca FR vanaf € 36.155
  2. SEAT Ateca FR Business Intense met voordeel tot € 2.460
  3. SEAT Ateca FR Business Intense Black met voordeel € 1.960
Het maximale voordeel op deze uitvoeringen kan oplopen tot maar liefst € 2.460. U rijdt al een FR vanaf € 36.155!
Actie bekijken FR actievoorraad bekijken

SEAT Leon Ultimate Editions

Krijg nog meer SEAT Leon voor minder. De actie is geldig op de Leon hatchback en Leon ST. 

Voorraad bekijken

SEAT Tarraco Limited Edition

Een luxere uitrusting voor de standaard luxe uitgeruste Tarraco. Kies voor de Tarraco Style Limited Edition of de Tarraco Xcellence Limited Edition. 

Bekijk de huidige voorraad