DAGO Droomdeals

De maatregelen van de overheid zijn inmiddels iets versoepeld, maar toch blijven we met zijn allen rekening houden met de voorgeschreven regels en houden we 1,5 meter afstand. Uiteraard blijven we wel dromen, zo ook over een nieuwe auto! Bij DAGO hebben wij daarom de Droomdeals in het leven geroepen met veel voordeel en extra's bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto:

  • 2 jaar extra garantie bij aanschaf van een nieuwe auto uit onze- of landelijke voorraad
  • Bij aanschaf van een occasion ontvangt u het DAGO PlusPakket gratis
  • Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto ontvangt u een Golf-les arrangement bij Golfclub 't Zelle in Hengelo Gld.
  • Voorraad extra scherp geprijsd
Bekijk de DAGO Droomdeals

SEAT Leon introductie event bij DAGO

Kennis maken met de compleet nieuwe SEAT Leon? Wij nodigen u van harte uit voor het introductie event bij ons in Doetinchem. Een proefrit behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie? Klik op onderstaande button. 

SEAT Leon introductie event

SEAT zomercheck voor slechts € 20

Voor slechts € 20 controleren wij uw SEAT op maar liefst 30 belangrijke punten. Hierbij kunt u onder andere denken aan de banden, leidingen, vloeistoffen en accu. Na afloop van de check ontvangt u van ons een lijst met technische bevindingen. Tevens krijgt u een SEAT schoonmaak- en reinigingsset t.w.v. € 21,95 cadeau! (OP = OP). 

SEAT zomercheck plannen Werkplaatsacties bekijken

Onze mensen maken het persoonlijk!

Persoonlijk contact met u als klant vinden wij zeer belangrijk! Niet voor niets luidt onze slogan 'onze mensen maken het persoonlijk'. Bij Autobedrijf DAGO bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte SEAT, daarnaast kunt u ook voor kwalitatief onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften bij onst terecht. Joris Reinders en Joey Spa, onze verkoopadviseurs, helpen u graag op weg! Bij Sjors Lamers bent u aan het juiste adres voor het onderhoud omtrent uw SEAT.

Uitgelicht: SEAT Ateca FR special

De SEAT Ateca is een heerlijke auto om in te mogen rijden, maar de FR uitvoering weet de meeste handen op elkaar te krijgen. Wij namen de Ateca FR mee voor een fotoreportage. Lees meer over de Ateca FR en bekijk de foto's in onze special. 

Lees verder

Plan uw werkplaatsafspraak

  • Goede service
  • Geen verrassingen achteraf
  • Officieel SEAT dealeronderhoud 
  • Servicevestigingen in Aalten en Doetinchem
Werkplaatsafspraak
seat service logo

Kunnen wij u helpen?