SEAT Leon introductie event bij DAGO

Kennis maken met de compleet nieuwe SEAT Leon? Wij nodigen u van harte uit voor het introductie event bij ons in Doetinchem. Een proefrit behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie? Klik op onderstaande button. 

SEAT Leon introductie event

SEAT zomercheck voor slechts € 20

Voor slechts € 20 controleren wij uw SEAT op maar liefst 30 belangrijke punten. Hierbij kunt u onder andere denken aan de banden, leidingen, vloeistoffen en accu. Na afloop van de check ontvangt u van ons een lijst met technische bevindingen. Tevens krijgt u een SEAT schoonmaak- en reinigingsset t.w.v. € 21,95 cadeau! (OP = OP). 

SEAT zomercheck plannen Werkplaatsacties bekijken

Kunnen wij u helpen?

Onze mensen maken het persoonlijk!

Persoonlijk contact met u als klant vinden wij zeer belangrijk! Niet voor niets luidt onze slogan 'onze mensen maken het persoonlijk'. Bij Autobedrijf DAGO bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte SEAT, daarnaast kunt u ook voor kwalitatief onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften bij onst terecht. Joris Reinders en Joey Spa, onze verkoopadviseurs, helpen u graag op weg! Bij Sjors Lamers bent u aan het juiste adres voor het onderhoud omtrent uw SEAT.

Uitgelicht: SEAT Ateca FR special

De SEAT Ateca is een heerlijke auto om in te mogen rijden, maar de FR uitvoering weet de meeste handen op elkaar te krijgen. Wij namen de Ateca FR mee voor een fotoreportage. Lees meer over de Ateca FR en bekijk de foto's in onze special. 

Lees verder

Plan uw werkplaatsafspraak

  • Goede service
  • Geen verrassingen achteraf
  • Officieel SEAT dealeronderhoud 
  • Servicevestigingen in Aalten en Doetinchem
Werkplaatsafspraak