Onze Private Lease abonnementen

Volkswagen Polo private lease aanbieding

Volkswagen Private Lease

Een nieuwe Volkswagen rijden voor een vast bedrag per maand? Bekijk onze Private Lease aanbiedingen en stel zelf uw abonnement samen. 

Nu met € 500 gratis brandstof. Actie geldig van 26 juni tot en met 31 juli.

Audi A3 Sportback Private Lease

Audi Private Lease

Kiest u voor Audi Private Lease, dan rijdt u onbezorgd een nieuwe auto en u weet elke maand precies waar u aan toe bent. 

Nu met € 500 gratis brandstof. Actie geldig van 26 juni tot en met 31 juli.

SEAT Leon Hatchback Private Lease prijs 2021

SEAT Private Lease

Bent u op zoek naar Spaans temperament? Kies dan voor SEAT. SEAT Private Lease is er voor iedereen en kan flexibel beëindigd worden als er tussendoor zaken veranderen. 

Nu met € 500 gratis brandstof. Actie geldig van 26 juni tot en met 31 juli.

Volkswagen Private Lease uit voorraad

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw gewenste Volkswagen Polo direct uit voorraad te Private Leasen. Voordeel is dat u er bijna direct mee weg kunt rijden! Wij hebben een ruim aanbod van nieuwe Volkswagen-modellen in combinatie met een Private Lease abonnement. Indien u specifieke wensen heeft, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen u graag aan de gewenste Volkswagen!

Voorraad bekijken

Audi Private Lease uit voorraad

Een divers aanbod van de nieuweste Audi-modellen vindt u bij Audi Centrum Doetinchem. Onze Audi-adviseurs, Roel Huizinga en Tim Heinst, helpen u graag aan de door u gewenste Audi. Bekijk onze Audi-voorraad en kies uw gewenste uitvoering!

Voorraad bekijken

SEAT Private Lease uit voorraad

Met een SEAT haalt u 100% de zomer in huis! Ook profiteert u tijdelijk van extra scherpe actietarieven in combinatie met een Private Lease abonnement. Deze acties zijn ook van toepassing op onze nieuwe SEAT-voorraad. Bekijk onze voorraad en neem contact op met Joris Reinders of Joey Spa. Zij laten u graag kennismaken met SEAT en alle Private Lease mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom!

Voorraad bekijken

ŠKODA Private Lease uit voorraad

Een nieuwe ŠKODA rijdt u voor een scherp actietarief bij Autobedrijf DAGO ŠKODA in Doetinchem. Wij hebben scherpe actietarieven op bijvoorbeeld de ŠKODA FAbia, Scala, Kamiq en Karoq. U rijdt al een nieuwe Fabia vanaf € 279 per maand. Bijkomend voordeel is dat wij ook een grote ŠKODA-voorraad hebben waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe auto. Bekijk onze voorraad en vraag een voorstel op maat aan!

Voorraad bekijken

Alles over Private Lease

Met Private Lease rijdt u elke maand voor een vast bedrag een Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA. Bij het afsluiten van een abonnement heeft u helemaal zelf de keuze welke auto en uitvoering u gaat rijden. Daarnaast bepaalt u het aantal kilometers en de looptijd van het contract. Een groot voordeel van een Private Lease abonnement is dat u weet waar u aan toe bent. Zo rijdt u een nieuwe auto en daarnaast komt u niet voor verrassingen te staan. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud- en reparaties; deze zitten allemaal in het abonnement verwerkt. U hoeft er dus niet extra voor te betalen. 

Na afloop van het Private Lease contract heeft u de mogelijkheid om de auto als eerste over te nemen, of om een nieuw abonnement af te sluiten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u toe bent aan iets nieuws of dat uw wensen en behoeften veranderd zijn. 

De voordelen van Private Lease

  1. Een scherpe all-in prijs
  2. In onderhoud bij de dealer
  3. De auto kan naar eigen wens samengesteld worden
  4. Alles is inbegrepen! U betaalt alleen de brandstof of het opladen