Onze Private Lease abonnementen

T-Roc private lease

Volkswagen Private Lease

Een nieuwe Volkswagen rijden voor een vast bedrag per maand? Bekijk onze Private Lease aanbiedingen en stel zelf uw abonnement samen. 

Audi A1 --

Audi Private Lease

Kiest u voor Audi Private Lease, dan rijdt u onbezorgd een nieuwe auto en u weet elke maand precies waar u aan toe bent. 

ibiza pl

SEAT Private Lease

Bent u op zoek naar Spaans temperament? Kies dan voor SEAT. SEAT Private Lease is er voor iedereen en kan flexibel beëindigd worden als er tussendoor zaken veranderen. 

Skoda octavia Hatchback 2020 -

SKODA Private Lease

Simply Clever. Kiest u voor SKODA, dan kiest u voor een auto met allerlei slimme oplossingen. Bekijk de deals en stel uw abonnement samen. 

Alles over Private Lease

Met Private Lease rijdt u elke maand voor een vast bedrag een Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA. Bij het afsluiten van een abonnement heeft u helemaal zelf de keuze welke auto en uitvoering u gaat rijden. Daarnaast bepaalt u het aantal kilometers en de looptijd van het contract. Een groot voordeel van een Private Lease abonnement is dat u weet waar u aan toe bent. Zo rijdt u een nieuwe auto en daarnaast komt u niet voor verrassingen te staan. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud- en reparaties; deze zitten allemaal in het abonnement verwerkt. U hoeft er dus niet extra voor te betalen. 

Na afloop van het Private Lease contract heeft u de mogelijkheid om de auto als eerste over te nemen, of om een nieuw abonnement af te sluiten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u toe bent aan iets nieuws of dat uw wensen en behoeften veranderd zijn. 

De voordelen van Private Lease

  1. Een scherpe all-in prijs
  2. In onderhoud bij de dealer
  3. De auto kan naar eigen wens samengesteld worden
  4. Alles is inbegrepen! U betaalt alleen de brandstof of het opladen