Welkom op onze nieuwe website!

Beste collega, zodra je dit leest heb je onze nieuwe website weten te vinden.. daar zijn wij blij mee! 

De afgelopen tijd is er namelijk hard gewerkt aan de inrichting van onze nieuwe, online showroom. Wij hebben nagedacht over zaken als kleuren, buttons en nog veel meer. Aan de vorige website hebben wij in totaal meer dan 5 jaar gebouwd, het kan daarom zijn dat je op onze nieuwe website nog iets mist, of dat functionaliteit ontbreekt. Ben je van mening dat dit snel aangepast moet worden? Dan horen wij (Bram en Sven-Erik) het natuurlijk graag.. 

In ieder geval zullen wij de komende tijd nog flink druk zijn, om onze nieuwe online showroom in te richten. Wij hopen natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn als wij, want onze nieuwe website is nu al een enorme verbetering ten opzichte van de vorige. Onder andere de volgende zaken zijn een enorme verbetering: 

  • Laadtijden: deze zijn meer dan gehalveerd. Dat is niet alleen voor de bezoeker fijner, maar ook Google stelt dit op prijs! 
  • Gebruiksvriendelijkheid op mobiel en tablet: jullie meest gehoorde klachten.. wij hebben er iets mee gedaan. De nieuwe website is mobile first ontworpen, wat betekend dat de weergave op mobiel het uitgangspunt is geweest bij het designen van de nieuwe site. 
  • Design: het design is helemaal 2020, geen verwarrende achtergrondbeelden of overlappende teksten. Helder, duidelijk en snel. 
  • Meer mogelijkheden voor ons zelf: met het nieuwe platform zijn wij minder afhankelijk van de websitebouwer om wijzigingen door te voeren. Dit draagt bij aan de snelheid en flexibiliteit. 
Overige verbeteringen lichten wij graag een keer persoonlijk toe. Voor nu wensen wij jullie veel plezier met de nieuwe website toe.
Ga naar de nieuwe site!