Over ons

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Vacatures

Autobedrijf DAGO is al jaren een begrip in Oost-Gelderland. Klein begonnen aan de Grutbroek 16 in Doetinchem, groeide het familiebedrijf in 50 jaar uit tot een omvangrijke Autogroep met vestigingen in Doetinchem, Aalten en de servicevestiging in Ulft. Het begon allemaal in 1969 met Wim Smees, vader van de huidige eigenaren Frank en Richard Smees. Het Volkswagen dealerschap van destijds vormde de basis voor een succesverhaal. Inmiddels is DAGO dealer van de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens.

DAGO Autogroep 50 jaar

2019 is het jaar waarin Autobedrijf DAGO 50 jaar bestaat. Dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom trakteren wij onze klanten iedere maand opnieuw! Bekijk de pagina van DAGO 50 jaar hier.

DAGO Autogroep – Bedrijfsvideo

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo waarin onder meer onze geschiedenis, diensten, vestigingen en gepassioneerde werknemers voorbij komen!

 

Oprichting RegioLease

Eind 1992 werd RegioLease opgericht, een regionaal opererende universele leasemaatschappij voor de zakelijke rijder. Sinds 2014 kan ook de particuliere autorijder terecht bij RegioLease voor privé lease. In de afgelopen jaren is Regio Lease uitgegroeid tot de universele leasemaatschappij voor Oost-Gelderland en doen vele gerenommeerde bedrijven zaken met RegioLease.

Ga naar RegioLease

 

Overname Siebelink Autoschade in Doetinchem

Door de groei van de activiteiten van de autobedrijven, maar zeker ook van RegioLease, werd de Doetinchemse schadeherstel afdeling te klein. In 2000 werd Siebelink Autoschade overgenomen. Onder leiding van inmiddels de derde generatie Siebelink, is het bedrijf uitgegroeid tot een modern universeel autoschadeherstelbedrijf, dat alles uit de kast haalt om auto’s snel, vakkundig en als nieuw weer op de weg te zetten.

Siebelink Autoschade

Siebelink Autoschade Doetinchem

Ga naar Siebelink Autoschade

SEAT-dealer van de Achterhoek

Autobedrijf DAGO in Doetinchem heeft in 2009 het SEAT dealerschap verworven en werd daarmee SEAT-dealer van de Achterhoek. DAGO Aalten werd officieel SEAT-servicepartner. Begin 2014 werd DAGO door SEAT uitgeroepen tot Beste SEAT-dealer van Nederland 2013.

 

ŠKODA dealer van de Achterhoek

Per 1 februari 2014 is DAGO in Doetinchem de nieuwe ŠKODA dealer van de Achterhoek. DAGO is al jaren erkend ŠKODA servicepartner en heeft dit met verkoopactiviteiten in Doetinchem uitgebreid. De gloednieuwe showroom is als één van de eerste ŠKODA showrooms in Europa geheel in de nieuwe ŠKODA huisstijl gebouwd.

No-nonsense

In de afgelopen jaren is Autobedrijf DAGO uitgegroeid tot DAGO Autogroep: een totaal mobiliteitsverlener met een enthousiast en professioneel team van 150 medewerkers. De solide basis die de afgelopen decennia is gelegd biedt volop kansen voor verdere groei in de toekomst. DAGO Autogroep stelt de klant centraal, heeft een no-nonsense aanpak en biedt volop werkplezier en ontwikkelingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Dit alles vormt een solide basis om het succes verder uit te bouwen.