Over DAGO Autogroep

Onze historie

In 1969 begon Wim Smees met het Volkswagen dealerschap aan de Grutbroek in Doetinchem. Inmiddels bestaan wij alweer 50 jaar en hebben zoons Richard en Frank de dagelijkse leiding over het familiebedrijf. Al vanaf het begin staat persoonlijk contact met klanten, een no-nonsense aanpak en maatwerk centraal. De Achterhoekse nuchterheid zit dan ook verweven in het DNA van ons bedrijf. Door de jaren heen heeft DAGO ook ruimschoots bewezen om te kunnen gaan met de veranderende vraag van particuliere en zakelijke klanten. Mede hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit in Oost-Gelderland. 

Al meer dan 50 jaar een begrip

DAGO Autogroep is al jaren een begrip is Oost-Gelderland. Klein begonnen en door de jaren heen uitgegroeid tot een omvangrijke autogroep met vestigingen in Aalten, Doetinchem en Ulft. Het Volkswagen dealerschap van Wim Smees vormde destijds de basis voor een succesverhaal. Inmiddels zijn wij erkend dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook beschikken wij over een eigen (merk-onafhankelijke) leasemaatschappij, namelijk RegioLease en kunt u bij RegioAutoverhuur terecht voor tijdelijke mobiliteitsoplossingen. Daarnaast beschikken wij over een dealerplatform CarFY, waar u online dealer occasions kunt kopen en hebben wij een tank- en wascentrum in Aalten.

No-nonsense

In de afgelopen jaren is Autobedrijf DAGO uitgegroeid tot DAGO Autogroep: een totaal mobiliteitsverlener met een enthousiast en professioneel team van ruim 180 medewerkers. De solide basis die de afgelopen decennia is gelegd biedt volop kansen voor verdere groei in de toekomst. DAGO Autogroep stelt de klant centraal, heeft een no-nonsense aanpak en biedt volop werkplezier en ontwikkelingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Dit alles vormt een solide basis om het succes verder uit te bouwen. In 2022 zijn we overgenomen door Huiskes-Kokkeler Autogroep en gaan we verder onder de vlag 'DAGO - Powered by Huiskes-Kokkeler Autogroep'.

Onze mensen maken het persoonlijk!

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om vragen over onderhoud of een occasion, wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en met wie u te maken heeft. Indien u contact opneemt met DAGO willen wij u geen keuzemenu voorschotelen, maar gewoon direct contact met één van onze collega's. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen wij u voorzien van de beste service. 

Onze tijdlijn

 • 1969 Start Volkswagen dealerschap in Doetinchem
 • 1980 Start Audi dealerschap 
 • 1989 Opening garage in Zevenaar
 • 1993 Start RegioLease
 • 1997 Start Volkswagen dealerschap in Ulft 
 • 1998 Verhuizing van Zevenaar naar Duiven
 • 2001 Overname Siebelink Autoschade
 • 2007 Nieuwbouw Volkswagen en Audi in Doetinchem
 • 2008 Overname Volkswagen in Aalten
 • 2008 Overname Tank en Was in Aalten
 • 2009 Start SEAT dealerschap in Doetinchem

door de jaren heen

 • 2013 Beste SEAT dealer van Nederland
 • 2014 Start ŠKODA dealerschap in Doetinchem
 • 2017 Start Mazda dealerschap in Doetinchem (MACEDA)
 • 2018 Beste ŠKODA dealer van Nederland
 • 2019 Start online dealerplatform CarFY
 • 2019 Beste Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland
 • 2020 ŠKODA Premium Dealer
 • 2021 ŠKODA Premium Dealer
 • 2022 Overname door Huiskes-Kokkeler Autogroep
 • 2022 ŠKODA Dealer van het Jaar

Bekijk onze bedrijfsvideo

Wij laten u graag alvast kennis maken met DAGO Autogroep door middel van onze bedrijfsvideo. Uiteraard bent u van harte welkom op een van onze locaties. In de bedrijfsvideo nemen diverse medewerkers u mee en laten zij u zien wat DAGO Autogroep allemaal te bieden heeft.

In deze video is onze Volkswagen service vestiging in Ulft en het online dealerplatform CarFY nog niet meegenomen. 

Locaties

DAGO Aalten van boven

Aalten

In Aalten bent u aan het juiste adres voor de aankoop van nieuwe Volkswagen personenauto's en bedrijfswagens, daarnaast zijn wij erkend Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagen reparateur. Dat wil zeggen dat wij onderhoud uitvoeren volgens de richtlijnen en kwaliteitseisen van de fabriek. 

 • Bezoekadres: Varsseveldsestraatweg 80
 • Telefoon: 0543-473 665

Doetinchem van boven

Doetinchem

In Doetinchem liggen onze Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA showrooms op steenworp afstand van elkaar. Zowel voor de aankoop als onderhoud van uw auto of bedrijfswagen bent u aan de Grutbroek aan het juiste adres.

RegioLease en RegioAutoverhuur kunt u ook op de Grutbroek vinden. Siebelink Autoschade zit gevestigd aan de Vlijtstraat 60.

 • Bezoekadres: Grutbroek 1
 • Telefoon: 0314-376 300

Autobedrijf DAGO Ulft 2018 (19)

Ulft

In Ulft zijn wij officieel servicepartner voor Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens.

 • Bezoekadres: Ambachtstraat 7
 • Telefoon: 0315-681 045

Onze uitgangspunten

Missie

DAGO Autogroep is een dienstverlener op het gebied van automobiliteit waar op een vooruitstrevende en duurzame wijze gewerkt wordt aan het ontzorgen van mobiliteitsvraagstukken van klanten, resulterend in een prima rendement, een topscore op klanttevredenheid en voldoening voor de eigenaren en medewerkers van DAGO Autogroep.

Visie

DAGO Autogroep behoort tot de top drie van de Nederlandse Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA organisaties voor wat betreft rendement, klanttevredenheid, sales- en aftersalespresentatie.

Kernwaarden

 • Betrouwbaar en integer
 • Bedrijfsprocessen gericht op duurzaam ondernemen
 • Innovatie/high-tech
 • Flexibiliteit en gedrevenheid zit in onze genen
 • Perfecte service is wat we dagelijks meemaken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

DAGO Autogroep heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandeel staan. Niet voor niets is dit dan ook meegenomen in de kernwaarden. Wij zijn dan ook een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Dit certificaat wordt uitgereikt door de BOVAG en is het bewijs dat wij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd.

Erkend Duurzaam in de praktijk

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van een autobedrijf? Op die vraag heeft DAGO Autogroep een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We gaan zuinig om met energie.”

DAGO als werkgever

Ook als werkgever heeft DAGO Autogroep zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt DAGO Autogroep zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van lokale clubs en verenigingen. Wij zijn bijvoorbeeld trotse mobiliteitspartner van De Graafschap.

Duurzame mobiliteit

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van DAGO Autogroep staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, ŠKODA en SEAT. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit.

Erkend Duurzaam Plus onderneming

DAGO Autogroep wederom Erkend Duurzaam Plus onderneming. Na een audit kunnen wij met trots vertellen dat wij deze voor al onze vestigingen behaald hebben. Tijdens de audit zijn wij gecontroleerd op de duurzame bedrijfsprocessen en milieuverantwoordelijkheid op het gebied van energie en afvalstoffen.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

Facebook

Instagram

Linkedin

Twitter

Youtube

Historische foto's