6 december 2021

Huiskes-Kokkeler Autogroep neemt Autobedrijf DAGO over. Antwoord op mogelijke vragen.

Huiskes-Kokkeler Autogroep is voornemens autobedrijf DAGO te kopen. De voorgenomen transactie ligt ter goedkeuring bij de ACM. De overname moet begin januari rond zijn. Bent u klant bij DAGO? dan is dit goed om te weten.

Per wanneer wordt Autobedrijf DAGO overgenomen?

Begin januari 2022 zal Autobedrijf DAGO onderdeel zijn van de Huiskes-Kokkeler Autogroep.

Wat houdt het in voor de vestigingen?

De vestigingen in Doetinchem, Aalten en Ulft blijven geopend en u kunt gewoon gebruik blijven maken van de service die u van ons gewend bent. Bekijk deze pagina voor de services en contactgegevens per vestiging.

Ik heb al een werkplaatsafspraak staan, gaat deze nog door?

Ja, geplande afspraken blijven staan en gaan gewoon door. Heeft u vragen over uw service-afspraak? Mail dan met info@dago.nl. Of bel 0314-376300.

Mijn auto heeft een reparatie/onderhoudsbeurt nodig. Kan ik gewoon langskomen?

Onze service blijft zoals u van ons gewend bent. Wel is het nodig om van tevoren een afspraak in te plannen. Dit kan gemakkelijk en snel via onze online planner.

Wat gebeurt er met de garantie op mijn auto?

De garantie van uw auto en de garantie op onderhoud en reparaties blijven gelden zoals afgesproken.

Ik heb een nieuwe auto besteld/gekocht. Hoe zit het met de levering?

Dit gaat gewoon door. Als er vragen zijn over de levering van de auto, neem dan contact op met uw verkoopadviseur.

Ik heb een lopende aanvraag/offerte:

De aanvraag zal gewoon opgevolgd worden, een offerte blijft geldig onder de huidige voorwaarden. Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele status i.v.m. de levertijden bij nieuw bestelde auto’s.

Ik heb een leasecontract, wat gaat hiermee gebeuren?

Regiolease zal worden overgenomen door VWPFS. Het leasecontract en de voorwaarden worden ook overgenomen en blijven ongewijzigd. Er zullen wel wat administratieve wijzigingen zijn als u klant bent bij Regiolease. Hierover zullen we u tegen die tijd persoonlijk informeren.

Ik heb een verhuurauto gereserveerd of ik rij nu in en verhuurauto:

U kunt in de auto blijven rijden of u kunt op de afgesproken datum de auto ophalen/brengen. Er zullen wel wat administratieve wijzigingen zijn die gemoeid gaan met de overname. Hierover zullen we u tegen die tijd persoonlijk informeren. Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze verhuurmedewerkers.