Online Paasshow groot succes!

Afgelopen Paasweekend hebben wij vanwege het Coronavirus voor het eerst in onze historie de Paasshow volledig online gehouden. Tijdens de Paasshow was onze voorraad extra scherp geprijsd en kreeg u als bezoeker bij een online aanvraag het DAGO PlusPakket volledig gratis. Ook stonden onze medewerkers direct klaar voor u klaar. Zo had u bijvoorbeeld de mogelijkheid om via de website of WhatsApp te chatten met een medewerker. Daarnaast konden wij u in enkele ogenblikken de klant van een inruilprijs voorzien. 
DAGO Autogroep wil iedereen dan ook hartelijk danken voor het enthousiasme. Wij zijn positief verrast door de vele aanvragen en flexibiliteit. Samen met jullie was de Paasshow een groot succes en zouden wij het op deze manier zo weer doen! Het is mooi om te zien dat door de voorraadpresentatie en extra video's van onze adviseurs al veel auto's online zijn verkocht. Uiteraard blijven wij zoveel mogelijk online beschikbaar om (aan)vragen direct te kunnen behandelen. Wij staan voor u klaar!

Voorraad bekijken Contact opnemen

14 april 2020

Contact met ons opnemen?

Op werkdagen zijn wij online van 09.00 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00. Hoe kunnen wij u helpen? Tijdens de openingstijden van onze vestigingen zijn wij ook gewoon telefonisch, te bereiken op 0314-376 300 (Doetinchem) of 0543-473665 (Aalten). WhatsAppen kan met onze locaties in Aalten, Doetinchem en Ulft, dat kan door het nummer 0314-376 300 toe te voegen. Daarna kunt u een bericht sturen en een keuze maken voor de gewenste vestiging, zowel voor service als verkoop en overige vragen. 

Appen met ons?