DAGO houdt u op de hoogte Bedankt voor jullie komst naar DAGO Autowereld!

  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • Volkswagen

Bedankt voor jullie komst naar DAGO Autowereld!

Vrijdag 8 en zaterdag 9 november stond het jaarlijks terugkerende DAGO Autowereld in Aalten op het programma. Ook dit jaar hadden wij weer groots uitgepakt met een zeer aantrekkelijk geprijsde occasionvoorraad van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Naast de aantrekkelijke occasions konden de bezoekers ook meer te weten komen over de elektrische modellen. De Volkswagen Groep heeft grote plannen met betrekking tot het elektrisch rijden. Denk bijvoorbeeld aan de komst van de Volkswagen ID.3, de elektrische Mii, Citigo en up! Daarnaast trok de Audi e-tron en de e-golf ook de nodige bekijks. Het werd meer dan eens duidelijk dat elektrisch rijden leeft onder de bezoekers!

De historie op een rij

Tijdens DAGO Autowereld konden de bezoekers de historie van de Volkswagen Transporter busjes nader bekijken. Wij hadden namelijk de T1 tot en met de T6.1 op een rijtje gezet. Als eerste Volkswagen dealer van Nederland konden wij u de T6.1 laten zien, een uniek moment!

Lekker eten, springkussen en Formule 1

Naast de gepresenteerde voorraad waren er ook lekkere hapjes van Diks Authentiek Culinair te verkrijgen. Zij waren aanwezig met de historische T1 foodtruck. Daarnaast kon de jongste jeugd lekker zijn gang gaan op de SEAT Ateca springkussen en konden de bezoekers zich meten met Max Verstappen op de F1 simulator.

Drukbezocht

We kijken terug op een zeer drukbezochte editie van DAGO Autowereld 2019 en zijn dan ook zeer verheugd dat jullie in groten getale naar Aalten zijn gekomen. Daarnaast waarderen wij jullie positieve reacties en feedback. Nogmaals bedankt voor de komst! Mochten jullie nog tips hebben voor de editie van 2020, dan horen wij dat graag!


Terug naar nieuwsoverzicht