30 juni 2021

DAGO TANK & WAS AALTEN WAST OP 3 JULI AUTO'S VOOR HET GOEDE DOEL
BOVAG autowas- en poetsbedrijven wassen tijdens Nationale Autowasdag op 3 juli auto’s voor het goede doel: de Muziekids. Ook DAGO Tank & Was in Aalten doet mee en schenkt voor elke gewassen auto € 1,- aan de Muziekids. Sla op de laatste zaterdag voordat het vakantieseizoen start twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én u doet iets goeds voor zieke kinderen.

In een ziekenhuis is een kind vaak niet zichzelf. Het draait daar niet om wie zij als kind zijn, maar om wat hun ziekte is. Ze zijn niet Jeroen of Saskia, maar zieke Jeroen en zieke Saskia. De Muziekids zetten zich in om Jeroen en Saskia in de muziekstudio even zichzelf te laten zijn en te vergeten dat ze ziek zijn. Ze kunnen in de studio zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. En bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces.

Kleurplaatactie
Voor alle kinderen die op de Nationale Autowasdag bij ons bedrijf langskomen, ligt er een Muziekids kleurplaat klaar. Stuur deze voor 26 juli in en maak kans op een dagje uit met het hele gezin. 

Kom dus zaterdag 3 juli a.s. uw auto wassen bij DAGO Tank & Was in Aalten. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkend schone auto! Want hoe meer auto’s er gewassen worden, hoe groter het te doneren bedrag. 

Komt u zaterdag a.s. ook?

U kunt ons vinden aan de Varsseveldsestraatweg 80 in Aalten. Wij hebben de beschikking over een zeer moderne- en recent vernieuwde kettingwasstraat. Uw auto is bij ons in goede handen en wordt altijd voor gewassen. Wij staan voor u klaar!

DAGO Tank & Was in Aalten