Maatwerk Event

Exclusief bij DAGO in Aalten
Maatwerk Event.

Zoals u weet is het aanschaffen van een bedrijfswagen maatwerk. De een zoekt vervoer van personen, de ander moet groot materieel kwijt en weer een ander wil een mobiel kantoor. Wij laten u graag zien dat Volkswagen een bus voor elke klus heeft! Kom naar ons Maatwerk Event op donderdag 7 november in Aalten!

  • Als eerste in Nederland staat bij ons de nieuwe Transporter T6.1
  • Alle maatwerkmogelijkheden
  • Bezoek ons e-plein
  • Bella’s speciaalbierenbar, borrelbites en broodjes
  • Donderdag 7 november van 17:00 tot 21:00

Ontdek alle maatwerkmogelijkheden

U ontdekt de maatwerkmogelijkheden van alle modellen. Wij demonstreren speciaal opgebouwde bussen voor diverse branches, met nieuwe inrichtingssystemen, imperials, binnenverlichting, multimedia, alarmsystemen, betimmering, ruittinten en wrapping. Alles voor úw persoonlijke wensen, bij aankoop of achteraf.

Het e-plein en netwerken onder het genot van hapjes en drankjes

Op ons e-plein staat de e-Crafter, waarin wij ons hoogvolt gereedschap laten zien en al uw vragen over elektrisch rijden beantwoorden. We hebben tevens een primeur met de nieuwe Transporter 6.1, of bewonder de stoere VW Amarok, de prachtige VW T1 oprijwagen en geniet van de historie met alle VW-busjes vanaf de eerste T1. Daarnaast is er gezelligheid met een Bella’s speciaalbierenbar, borrelbites, lekkere broodjes en u kunt netwerken met collega-ondernemers uit de Achterhoek.

Tijdens uw bezoek wassen wij uw auto in onze vernieuwde wasstraat. U bent van harte welkom tussen 17.00 tot 21.00 uur, graag tot dan!

Bekijk de Transporter T6.1

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar de vernieuwde T6.1 en dat u eigenlijk niet kan wachten. Wij hebben een pagina ingericht voor de Transporter T6.1 waar u alle relevante informatie al op kunt vinden. Denk bijvoorbeeld op de door Volkswagen gecommuniceerde prijzen.

T6.1 bekijken

Sunweb kooktruck

Ook zo benieuwd hoe het er bij een professioneel wielerteam in de keuken aan toe gaat? Tijdens het Maatwerk Event kunt u de Sunweb Kooktruck bekijken en zien hoe deze volledig volgens maatwerk ingericht is.