Onze dienstverlening

Uiteraard kunt u rekenen op de service van DAGO, maar wij nemen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus uiterst serieus. De gezondheid van onze klanten, collega's en leveranciers staat bij ons voorop. Daarom hebben wij enkele belangrijke maatregelen genomen, wat deze zijn leest u hier. 

Bezoek aan showroom of werkplaats

Onze fysieke-showrooms zijn ook zonder afspraak geopend! Wel zouden wij het fijn vinden als u vooraf even contact met ons opneemt voordat u ons komt bezoeken. Op die manier kunnen wij aan de opgelegde regels blijven voldoen en alle tijd voor u plannen! Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend, u kunt bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van uw auto. Het kan echter zo zijn dat onze dienstverlening mogelijk anders is dan dat u van ons gewend bent. Daarnaast willen wij u graag wijzen op alternatieven om contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld via telefoon, mail en chat. 

  • Aangepaste openingstijden: onze werkplaatsen zijn geopend van ma - vr 08.00 tot 17.00 en op zaterdagochtend van 08.00 - 12.30. Onze showrooms zijn geopend van 8.30 tot 18:00 van maandag t/m vrijdag. 
  • In al onze vestigingen volgen we de richtlijnen van het RIVM t.a.v. hygiëne en sociaal contact. We schudden daarom niemand de hand, en reinigen meerdere keren per dag klinken, lichtknoppen, bureaus en dergelijke. Sleutels zullen wij niet meer van hand tot hand in ontvangst nemen of afgeven. Onze monteurs gebruiken handschoenen, stuur- en stoelhoezen. Wij verzoeken om het advies van het RIVM omtrent mondkapjes op te volgen, en vragen u om mondkapjes te dragen. 
  • de taxi-service van onze werkplaatsen is voorlopig opgeschort. Daarentegen halen- en brengen wij uw auto kosteloos, indien onze planning dit toe laat. Heeft u vragen hierover? Neem contact met ons op!

Onze online openingstijden zijn uitgebreid

Onze service gaat onverminderd door en daarom zijn wij online beter bereikbaar dan ooit. Heeft u vragen voor de werkplaats of onze verkoopadviseurs? Neem dan gerust via één van onderstaande manieren contact met u op. 

  • Online staan wij maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 voor u klaar. 
  • U kunt contact met ons opnemen via de chat op onze website, mail en telefoon. 
  • Dankzij onze uitgebreide ervaring met CarFY, is het ook mogelijk om het aankoopproces volledig digitaal af te ronden. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. 
  • U kunt volledig online uw werkplaatsafspraak in plannen via dago.nl/werkplaatsafspraak
Showroomafspraak Doetinchem plannen Showroomafspraak Aalten plannen

Plan direct een contactmoment met ons!

Via onderstaand planbord, kunt u direct een afspraak inplannen met een van onze collega's. Geef uw voorkeur aan voor datum, tijdstip en hoe wij u mogen helpen: via WhatsApp of bijvoorbeeld in onze showroom. Wij horen het graag!