Aangepaste dienstverlening in verband met het coronavirus.

Uiteraard kunt u rekenen op de service van DAGO, maar wij nemen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus uiterst serieus. De gezondheid van onze klanten, collega's en leveranciers staat bij ons voorop. Daarom hebben wij enkele belangrijke maatregelen genomen, wat deze zijn leest u hier. 

Bezoek aan showroom of werkplaats

Al onze vestigingen zijn geopend, zowel showrooms als werkplaatsen, echter is onze dienstverlening mogelijk anders dan dat u van ons gewend bent. Daarnaast willen wij u graag wijzen op alternatieven om contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld via telefoon, mail, chat en whatsApp! 

  • Aangepaste openingstijden: onze werkplaatsen zijn geopend van ma - vr 08.00 tot 17.00 en op zaterdagochtend van 08.00 - 12.30. Onze showrooms zijn geopend van 8.30 tot 18.00 van ma-do, op vrijdag is er koopavond tot 20.00 en op zaterdag zijn wij geopend van 9.30 tot 17.00. 
  • Maak van een showroombezoek voorlopig geen gezellig uitje; Wij willen u vragen om zoveel mogelijk alleen te komen. 
  • In al onze vestigingen volgen we de richtlijnen van het RIVM t.a.v. hygiëne en sociaal contact. We schudden daarom niemand de hand, en reinigen meerdere keren per dag klinken, lichtknoppen, bureaus en dergelijke. Sleutels zullen wij niet meer van hand tot hand in ontvangst nemen of afgeven. Onze monteurs gebruiken handschoenen, stuur- en stoelhoezen. Wij verzoeken om het advies van het RIVM omtrent mondkapjes op te volgen, en vragen u om mondkapjes te dragen. 
  • Afleveringen van auto's gaan door, maar wij houden de uitleg korter en gaan niet samen met u in de auto zitten. Uiteraard lichten wij de systemen graag op afstand, of een later moment toe. 
  • de taxi-service van onze werkplaatsen is voorlopig opgeschort. Daarentegen halen- en brengen wij uw auto kosteloos, indien onze planning dit toe laat. Heeft u vragen hierover? Neem contact met ons op!
  • Wilt u een proefrit maken? Dan vragen wij u, om hiervoor een afspraak te maken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Onze online openingstijden zijn uitgebreid

Onze service gaat onverminderd door en daarom zijn wij online beter bereikbaar dan ooit. Heeft u vragen voor de werkplaats of onze verkoopadviseurs? Neem dan gerust via één van onderstaande manieren contact met u op. 

  • Online staan wij maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 voor u klaar. Op zaterdag en zondag is dit van 10.00 tot 20.00 
  • U kunt contact met ons opnemen via de chat op onze website, mail en telefoon. 
  • Dankzij onze uitgebreide ervaring met CarFY, is het ook mogelijk om het aankoopproces volledig digitaal af te ronden. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. 
  • U kunt volledig online uw werkplaatsafspraak in plannen via dago.nl/werkplaatsafspraak

Contact opnemen met DAGO?

Op werkdagen zijn wij online geopend van 09.00 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00. Hoe kunnen wij u helpen? Tijdens de openingstijden van onze vestigingen zijn wij ook gewoon telefonisch, te bereiken op 0314-376 300 (Doetinchem) of 0543-473665 (Aalten). 

Plan direct een contactmoment met ons!

Via onderstaand planbord, kunt u direct een afspraak inplannen met een van onze collega's. Geef uw voorkeur aan voor datum, tijdstip en hoe wij u mogen helpen: via WhatsApp of bijvoorbeeld in onze showroom. Wij horen het graag!