Alleen nog dit jaar..

2020 is in alle opzichten een bijzonder jaar en wat zijn wij blij met jou als klant! Graag willen wij jou  bedanken en dat laten we graag zien met een verlotingsactie voor 'kerstpakketten' en onze laatste kans aanbiedingen:

  • De laatste 8% bijtelling auto's
  • Maak een droomstart in 2021 in één van onze sportiefste voorraadauto's
  • Eindejaarsdeals op demonstratieauto's
  • Wij geven maar liefst 60 kerstpakketten weg, gevuld met diverse artikelen van onze automerken
  • Wij introduceren de nieuwe VW Caddy Cargo

Profiteer nog van 8% bijtelling

Volgend jaar wordt de bijtelling voor elektrische auto's verhoogd naar 12%, maar wij hebben nog diverse mogelijkheden om te profiteren van de lage bijtelling van 8%. Door groot in te kopen dit jaar, hebben wij ook nu nog enkele modellen staan die in 2020 geregistreerd kunnen worden en waardoor je dus minder bijtelling betaald! Bekijk ons actuele aanbod Volkswagen e-up!, Skoda Citigo e iV, Mii electric, Volkswagen e-Golf, Audi e-tron, Audi e-tron Sportback en natuurlijk de Volkswagen ID.3. 

Bekijk de mogelijkheden

Maak een droomstart in 2021

Wat er ook gebeurt, 2021 gaat een mooi jaar worden als je kiest voor een van onze sportieve voorraadmodellen. Onze snelwisselende voorraad sportieve modellen bestaat uit Audi S- en RS sport modellen en natuurlijk Volkswagen met het GTI label. Klik op onderstaande button om onze actuele aanbod te zien. 

Bekijk Audi Sport modellen Bekijk Volkswagen GTI modellen

Eindejaarsdeals op demonstratieauto's!

Het einde van het jaar betekent voor ons traditioneel dat wij graag onze demonstratieauto's opruimen. Jouw kans om een nieuwe auto met weinig kilometers en mét de kop eraf te rijden. Tijd om toe te slaan, bekijk onze voorraad demonstratieauto's via deze link. 

Bekijk demonstratieauto's

Wij geven 60 kerstpakketten weg!

Onze kerstpakketten vullen we met uiteenlopende artikelen van onze automerken Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Winnaars krijgen per mail bericht om een pakket te komen ophalen. Laat je verrassen! 

Meedoen kan tot 15 december. Deelnemen kan via onderstaande link, vergeet niet aan te geven welk merk jouw voorkeur heeft! 

Ja ik wil een kerstpakket winnen!

Introductie nieuwe Volkswagen Caddy Cargo

Niet eerder is de Volkswagen Caddy zo grondig vernieuwd als nu en daarom noemen we hem vanaf nu: Caddy Cargo. Met onder andere meer laadruimte en meer ergonomie helpt hij ondernemers vooruit. En dat met standaard 4 jaar garantie. 

Om de komst van het nieuwe model te vieren hebben we een speciale aanbieding, de Caddy Cargo 1ST edition. Een standaard zeer rijke en sportieve Caddy voor slechts € 500 euro extra. 

Bekijk de Caddy

Occasions voor een scherpe prijs

De vraag naar occasions was nog niet eerder zo sterk als dit jaar en we hebben al veel klanten blij mogen maken. Om het aanbod jong gebruikte modellen van onze merken op peil te houden hebben onze inkopers alle zeilen bij moeten zetten, maar het is gelukt. We hebben ook nu nog een mooi aanbod aan occasions van de merken Audi, Skoda, Volkswagen en SEAT staan. En uiteraard ga je bij DAGO standaard op weg met 6 maanden garantie. Bekijk hier ons actuele aanbod. 

Bekijk occasions

Ja, ik wil een DAGO kerstpakket winnen!

We geven maar liefst 60 kerstpakketten weg met daarin uiteenlopende artikelen van onze automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, en Volkswagen Bedrijfswagens. Meedoen kan tot 15 december en uiterlijk 24 december krijgen de winnaars van ons bericht. Vul hieronder het formulier in en doe mee!

Voorkeursmerk*
Stel dat ik win, wil ik hier mijn pakket ophalen*