DAGO Autowereld

Kom het beleven in Aalten!

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober bent u van harte welkom op DAGO Autowereld, een fantastisch evenement met nog mooiere aanbiedingen op al onze automerken. Tijdens DAGO Autowereld bieden wij u gratis de mogelijkheid om proef te rijden in bijna alle nieuwe Volkswagen’s, Audi’s, SEAT’s en SKODA’s. Tijdens DAGO Autowereld zal Siebelink Autoschade een demonstratie geven hoe je een auto kunt uitdeuken zonder te spuiten. Het mooie aan deze demonstratie is dat u het deukje er zelf in mag slaan. Ook hebben wij verschillende acties deze dag en kunt u genieten van lekkere hapjes bij de Volkswagen T2A pickup foodtruck!

Openingstijden DAGO Autowereld

19 oktober van 10:00 – 20:00 uur
20 oktober van 10:00 – 17:00 uur

Bezoekadres: Varsseveldsestraatweg 80

Demonstraties

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u altijd al eens een deuk(je) in een auto willen slaan zonder verdere gevolgen? Dat kan tijdens DAGO Autowereld! Siebelink Autoschade demonstreert het uitdeuken zonder spuiten en laat u graag het vakmanschap zien.

Servicebalie 

Bezoek onze servicetafel in de showroom en laat u informeren over alle servicemogelijkheden. Denk hierbij aan onze voordelige onderhoudsprijzen, onze auto-onderdelen, het verschil tussen nieuwe en gebruikte onderdelen en demonstraties.

Acties

Gratis, gratis en nog eens gratis. Tijdens DAGO Autowereld hebben wij leuke acties waarvan u gebruik kunt maken. Onderstaande acties bieden wij aan tijdens DAGO Autowereld in Aalten.

Gratis DAGO PlusPakket

Wanneer u tijdens DAGO Autowereld een occasion koopt krijgt u gratis een DAGO PlusPakket. Uw voordeel kan oplopen tot € 995,-
Een DAGO PlusPakket bestaat onder andere uit het volgende:

 • Tenaamstelling
 • 14 maanden DAGO Plus Garantie
 • Nationale Autopas
 • Gratis een autoleven lang wassen van uw auto na een onderhoudsbeurt
 • Gratis winter- en zomerinspectie

Bekijk alle andere voordelen hier

Gratis verlengde garantie

Bij aankoop van een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA krijgt u van ons 2 jaar extra garantie gratis. Zo heeft u niet de standaard 2 jaar, maar 4 jaar garantie!

Gratis wasbeurt

Voor iedere bezoeker van DAGO Autowereld ligt er een wasbon klaar. Deze kunt u inwisselen bij DAGO Tank en Was in Aalten. Wij houden namelijk van schone auto’s.

Gratis wintercheck

Tijdens DAGO Autowereld op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober kunt u een afspraak maken voor een wintercheck. Als u dat op een van deze twee dagen doet is de wintercheck geheel gratis. Dit scheelt u €19,95 en u ontvangt bovendien een leuke give-a-way.

Wanneer u tijdens een van deze twee dagen een afspraak maakt voor een wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op maar liefst 26 punten(!)
Wintercheck controle op onder meer:

 • Banden
 • Remmen
 • Ruiten
 • Onderstel
 • Motor
 • Carrosserie
 • Elektrische installatie
 • Interieur

Kom naar DAGO Autowereld en plan een afspraak in!

Foodtruck

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober zal er een hele bijzondere Volkswagen T2a Pickup Foodtruck aanwezig zijn. Deze voorziet u van lekkere hapjes. Uiteraard staat er ook een drankje klaar.

*Wij attenderen u erop dat er tijdens dit evenement foto- en filmopnames kunnen wordengemaakt in opdracht van DAGO Autogroep.

Aanmelden voor een proefrit

Op 19 en 20 oktober kunt u gratis proefrijden in bijna alle nieuwe Volkswagens, Audi’s, SEAT’s en SKODA’s. Vooraf kunt u zich alvast inschrijven, zo hoeft u deze dag niet te wachten op een proefrit!
U kunt zich hieronder inschrijven voor een proefrit. Vul hiervoor het onderstaande formulier in! U dient wel een geldig rijbewijs mee te nemen.

  Tijden met * zijn alleen mogelijk op vrijdag 19 oktober.