100% online een auto kopen

100% online een auto kopen is sinds februari 2019 mogelijk bij CarFY, onderdeel van DAGO Autogroep. Met het gelanceerde platform kan DAGO Autogroep nog beter inspelen op de ontwikkelingen in de autobranche en digitale wereld. Veel consumenten vinden tegenwoordig gemak en snelheid erg belangrijk. Zo is het bijvoorbeeld al jaren mogelijk om online schoenen te kopen of eten te bestellen, maar was het nog niet eerder mogelijk om auto's op het internet te kopen. Met de realisatie van CarFY is het dus mogelijk om 100% online een auto te kopen. En het mooie is dat u zelfs tot 14 dagen en 1.000 kilometer met een occasion mag proefrijden!

Veilig online een occasion kopen

We kunnen begrijpen dat u wellicht wat twijfels heeft over het online kopen van een auto, maar die neemt CarFY voor u weg. Alle aangeboden auto's zijn volledig dealer onderhouden en u kunt de volledige onderhoudshistorie van de aangeboden auto bekijken. Tevens kunt u de auto maar liefst 14 dagen in uw vertrouwde omgeving testen en mag u er tot 1.000 kilometer mee rijden. Dit lijkt ons voldoende om een goede indruk van de auto te krijgen. Mocht de auto toch niet bevallen, dan kunt u deze gratis retourneren. 

Nu ook nieuwe auto's

Bij CarFY heeft u ook de mogelijkheid om een volledig online een nieuwe auto te kopen. Deze voldoen standaard aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn tevens voorzien van minimaal twee jaar fabrieksgarantie.

Veilig winkelen

CarFY maakt gebruik van het meest veilige betaalsysteem zodat de aankoop van de auto veilig verwerkt kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van SmartP van GoCredible. Dit is een onafhankelijke derdenrekening waar uw geld tijdelijk op gestort wordt. Wanneer u bij aflevering van de auto akkoord gaat, ontvangt CarFY pas het bedrag. Gaat u niet akkoord, dan krijgt u direct uw geld terug. Ook beschikt CarFY over een Thuiswinkel Waarborg certificaat waardoor u zeker weet dat u te maken heeft met een betrouwbare webwinkel. 

Website CarFY bezoeken CarFY voorraad bekijken