Siebelink Autoschade

Siebelink Autoschade is sinds 2001 onderdeel van DAGO Autogroep en al sinds 1945 een begrip in de Achterhoek. Dankzij vakmanschap, service, betrouwbaarheid en ervaring, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een modern en innovatief autoschadeherstelbedrijf. De dagelijkse leiding van Siebelink Autoschade is in handen van Sander Siebelink, inmiddels alweer de derde generatie. Met liefde voor het vak doen de medewerkers van Siebelink Autoschade er alles aan om uw auto weer als nieuw te laten lijken. 

Website bezoeken

Adres

Vlijtstraat 60
7005 BN Doetinchem
0314-323 036
info@siebelinkautoschade.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:30 tot 13:00 uur

Universeel schadeherstelbedrijf

Siebelink Autoschade is een universeel autoschadeherstelbedrijf. Dat wil zeggen dat u met elk merk bij bedrijf terecht kunt, van groot tot klein. Net als binnen de gehele groep doen wij er ook bij Siebelink Autoschade alles aan om elke dag kwaliteit te leveren. Kwaliteit zit hem in de werkzaamheden, maar ook in de service. Wij zijn 24/7 bereikbaar, werken snel, vakkundig en efficiënt, werken met originele onderdelen zodat u de fabrieksgarantie behoudt, regelen de afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij en daarnaast hebben wij vervangend vervoer of haal- en brengservice. 

Voor alle schades

Als Eurogarant gecertificeerd bedrijf en FOCWA lid kunt u bij Siebelink terecht voor alle soorten schades. Bij kleine schades doen de specialisten er alles aan om dit snel én voordelig voor u weg te werken. Hierbij kunt u denken aan het uitdeuken zonder spuiten, bekledingherstel, dashboardherstel, spot repair, velgreparatie en bumperreparatie. Daarnaast bestaan de diensten uit schuren / spuiten, uitdeuken / richten, ruitschadeherstel enzo gek u het maar kan bedenken. Wij lossen het voor u op! 

100% kleurenmatch

Bij Siebelink Autoschade zijn wij in het bezit van een Daisy Wheel die voor een 100% kleurenmatch zorgt. Met deze geavanceerde machine is het mogelijk om veel efficiënter te werken en mogelijk om kleinere hoeveelheden te maken. Daarnaast is de kleurechtheid gegarandeerd omdat het systeem continu afgestemd wordt op de kleurendatabase van de lakfabrikant.

Siebelink Autoschade staat voor u klaar!

Siebelink Autoschade is er voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Wij werken nauw samen met verschillende zakelijke partijen en wagenparkbeheerders. Zakelijke rijders weten dan ook wat ze bij autoschade moeten doen. Dat komt omdat wij met onze wagenparkbeheerders of eigenaren van een wagenpark de verwachtingen en wensen bespreken. Samen met u zullen we kijken naar de beste oplossing voor het wagenpark, uiteraard op basis van maatwerk en flexibiliteit. Elk wagenpark verschilt namelijk .