Fiets van de zaak

Goede oude tijden herleven nu de 'fiets van de zaak' terug is, in een nieuw jasje. Geen omslachtige werkkostenregeling (WKR), maar een heldere wetgeving die werkt. Een fiets van de zaak aanbieden is dankzij Lease a Bike van DAGO eenvoudig en snel geregeld. 

In slechts vier stappen

In slechts vier stappen kunt u fietsen aanbieden aan uw werknemers. Het proces is simpel, overzichtelijk en kan al binnen een week afgerond zijn. De toegevoegde waarde die DAGO kan bieden? Volledige ontzorging van u als werkgever op het gebied van mobiliteit voor u en uw werknemers. 

Interessant voor elke doelgroep

In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets voor elke doelgroep interessant. Is er al een leaseauto? Een leasefiets is daarop een mooie aanvulling. Is er een OV-kaart van de werkgever? Dan is de leasefiets de ideale uitkomst om van en naar het station te komen. Wordt de fiets enkel in het weekend gebruikt? Ook dat is geen probleem. De fiets is het meest duurzame vervoersmiddel en zorgt voor dagelijkse beweging. 

Whitepaper 'Fiets van de zaak' ontvangen Bereken mijn maandbedrag

Interesse in de leasefietsregeling of meer informatie?

Met een fiets van de zaak kiest u voor duurzaamheid en vitaliteit, goed werkgeverschap en bespaart u op kosten. Uw werknemer heeft vrije keuze van een fiets en dealer naar keuze en wordt volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud en verzekering. Wij informeren u geheel vrijblijvend. Bel voor een afspraak met Anne Kuster, 0314-376354 of mail naar anne.kuster@dago.nl 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

De leasefiets: slechts 7% bijtelling

Met de nieuwe fietsregeling heeft de leaseauto gezelschap gekregen van de leasefiets. Een werknemer rijdt al een fiets van de zaak tegen 7% bijtelling. Of anders gezegd: al vanaf een paar euro per maand. Dankzij de lage kosten en heldere regels is het nu zeer aantrekkelijk om voor een leasefiets te kiezen. Voor zowel werknemer als werkgever. 

Kies een droomfiets uit

Met Lease a Bike is het mogelijk om te kiezen uit alle type fietsen en fietsmerken, bij meer dan 1.000 lokale fietsenwinkels en dealers. Een fiets van de zaak kan dus elk type fiets zijn, van stadsfiets tot elektrische fiets en van bakfiets tot speed-pedelec. 

Volledige ontzorging met onderhoud en verzekering

Elke leasefiets via Lease a Bike is gekoppeld aan een servicepakket voor onderhoud. Dat betekend dat u als berijder of als werkgever geen extra of incidentele kosten betaald voor het onderhoud aan het fietspark. Een verzekering met diefstaldekking en pechhulp zijn altijd onderdeel van het leaseaanbod, waardoor u volledig wordt ontzorgd. 

 

Meer informatie over de leasefietsregeling?

 

Met een fiets van de zaak kiest u voor duurzaamheid en vitaliteit, goed werkgeverschap en bespaart u op kosten. Uw werknemer heeft vrije keuze van een fiets en dealer naar keuze en wordt volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud en verzekering. Wij informeren u geheel vrijblijvend. 
 

Ik wil graag* 

LEASE A BIKE calculator

Benieuwd naar de mogelijkheden? Met onderstaande calculator berekent u direct uw maandelijkse kosten voor een fiets van de zaak! Bevalt uw berekening? Wij komen graag met u in contact op de mogelijkheden te bespreken.