E-Energie zonder omwegen

DAGO Autogroep biedt een totaaloplossing voor slimme laadpunten. Via dit label helpen wij u verder, om de meest passende oplossing voor u te bedenken. Hierbij kunt u denken aan een laadpunt thuis of op een bedrijfslocatie, een laadpas of tankpas waarmee ook geladen kan worden. Hierbij houden wij altijd rekening met behoeftes, huidige aansluitingen en de laadmogelijkheden van de betreffende auto('s). 

Ik wil graag meer informatie ontvangen Offerte aanvragen

Onze laadpalen

Om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te houden, bieden wij standaard de keuze uit twee laadpunten welke wij voor u geselecteerd hebben. U heeft de keuze uit een laadpunt met een enkele aansluiting (met vaste kabel of zonder) en een laadpaal met dubbele aansluiting. Beide punten zijn voorzien van kleurenscherm, RFID kaartlezer, 11 kW aansluiting (of 22 kW bij dubbele variant). Beide punten worden op afstand uitgelezen en voorzien van updates.

Complete laadoplossingen met tank- of laadpas

De kracht van E-energie is de totale ontzorging. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden met onder andere een laad-sleutelhanger, een laadpas of een tankpas met laadfunctionaliteit. U kunt dit combineren met een eigen laadpunt of zonder. Wij bieden twee abonnementsvormen aan, Flex laden met flexibele tarieven voor publieke laadpunten en Zeker laden met vaste tarieven voor publieke laadpunten. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. 

Waarom kiezen voor E-Energie van DAGO

  • Alles onder één dak
  • Laden in binnen- én buitenland
  • Inzicht in laadsessies
  • Ontzorging met installatie laadpaal
  • Geschikt voor Loadbalancing

Interesse in onze laadoplossing?

 
Geniet van uw elektrische auto met totale ontzorging door E-Energie. In één aanvraag een laadpunt, laad-sleutelhanger en mobiliteitskaart. Geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik.  Wilt u meer informatie, een prijslijst of offerte ontvangen? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Ik wil graag*