RegioAutoverhuur

Als totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit hebben wij uiteraard ook een verhuurvloot beschikbaar. Onze personen- en bedrijfswagens in de verhuur zijn jong en kwalitatief hoogwaardig. RegioAutoverhuur is aangesloten bij EuroMobil, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Auto of bedrijfswagen huren?

RegioAutoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit en is de perfecte oplossing voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Als particulier kunt u hierbij denken aan een busje of grotere auto voor een vakantie, maar ook voor bijvoorbeeld een verhuziing. Er zijn genoeg mogelijkheden te bedenken. 

Zakelijk huren

Uiteraard hebben wij voor zakelijke klanten ook een passende (tijdelijke) mobiliteitsoplossing. U heeft wellicht nieuw personeel aangenomen, maar wil nog niet direct vastzitten aan een leasecontract. Daarnaast kan het ook ingezet worden om de periode tussen de nieuwe- en oude leaseauto te overbruggen of bedrijfswagens als extra materieel voor een groot en tijdelijk project.  

Flexibele mobiliteitsaanbieder

RegioAutoverhuur is erg flexibel en denkt graag met u mee voor wat betreft het verhuren van auto's en bedrijfswagens. Wij hebben namelijk een grote vloot en kunnen indien nodig snel bijschakelen.

Vast aanspreekpunt

Bij RegioAutoverhuur is Djess Bruggeman werkzaam als verhuurspecialist en het vaste aanspreekpunt. Hij zorgt er samen met de rest van het team voor dat alles volgens planning verloopt. Djess is werkzaam vanuit de hoofdvestiging in Doetinchem. Aalten en Ulft dienen tevens ook als uitgiftepunten. De vloot van RegioAutoverhuur bestaat uit meer dan 100 voertuigen.

Website RegioAutoverhuur bezoeken

Neem contact met Djess op!