Wilt u eenvoudig uw bandenwissel plannen bij een van onze vestigingen? Gebruik dan de planner onderaan de pagina.

  1. Kies een vestiging
  2. Kies de werkzaamheden 
  3. Kies een datum
  4. Kies een tijd
  5. Vul de rest in

Verschil set en losse banden

In onze planner kunt u aangeven of u een wielenset of losse banden heeft. Dit maakt namelijk een groot verschil bij het uitvoeren van de werkzaamheden voor onze monteurs. Het verwisselen van losse banden neemt namelijk meer tijd in beslag dan het verwisselen van een wielenset. Een wielenset is namelijk helemaal compleet. U heeft dan een complete set voor de winter en voor de zomer. Bij een losse bandenwissel halen wij de zomerbanden van de velgen en verwisselen wij deze voor de winterbanden.

  • Wielenset met velgen (incl opslag) --> Dit betreft een complete set die veilig en onder de juiste omstandigheden in ons bandenhotel opgeslagen ligt / kan worden. Wij zorgen ervoor dat deze op het moment van de afspraak klaarligt en zullen de verwisselde set in ons bandenhotel opslaan.
  • Losse banden zonder velgen (incl opslag) --> Bij een losse bandenwissel verwisselen wij de banden op dezelfde velgen. Uw zomer of winterbanden liggen/worden tevens veilig en onder de juiste omstandigheden in ons bandenhotel opgeslagen. Na het monteren van de banden op de velgen zullen wij de wielen nog balanceren.
  • Wielenset met velgen (eigen opslag) --> Dit betreft een complete set die u in eigen opslag heeft. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar de afspraak.
  • Losse banden zonder velgen (eigen opslag) --> Bij een losse bandenwissel verwisselen wij de banden op dezelfde velgen. Tevens zullen wij na montage van de banden de wielen balanceren. Vergeet niet bij de afspraak uw banden mee te nemen.

Meer werkzaamheden plannen?

Indien u meer werkzaamheden wilt plannen zoals bijvoorbeeld een wintercheck of onderhoudsbeurt, vragen wij u om deze planner te gebruiken. 

Meer werkzaamheden plannen