Audi Lease en S line Editions

De Audi Lease en S line editions hebben een rijke uitrusting voor een gunstige prijs.

Deze editions zijn uitermate interessant voor de zakelijke rijder. Deze speciale uitvoeringen zitten boordevol aantrekkelijke opties, maar die worden niet volledig doorberekend.

a4 limousine lease editionAudi A4 Limousine Lease edition

De A4 Limousine Lease edition is een ‘sport’ uitvoering met keuze uit een krachtige diesel of benzine motor en uit een 6-bak en 7-traps S tronic automaat. Standaard met onder meer bestuurdersinformatiesysteem in kleur, LED-koplampen en achterlichten, MMI navigatie, comfortairconditioning, Audi Connect diensten en licht-/regensensor. Er is een A4 Lease edition vanaf € 43.631 rijklaar. Lease vanaf € 690*.

ProefritOfferte

a4 avant lease editionAudi A4 Avant Lease edition

De A4 Avant Lease edition is een ‘sport’ met Pro Line. Hij is er als 1.4 TFSI 110 kW/150 pk of 2.0 TDI 90 kW/122 pk met 22% bijtelling, beide met 6-bak of 7-traps S tronic automaat. Standaard zijn o.a. bestuurdersinformatiesysteem in kleur, LED-koplampen en achterlichten, MMI navigatie, comfortairconditioning, Audi Connect diensten (3 maanden), licht-/regensensor en diefstalalarm. Verkrijgbaar vanaf € 45.931 Lease de avant vanaf € 750 per maand o.b.v. 60 maanden en 30.000 km per jaar.

ProefritOfferte

audi a4 avant lease edition

Audi A4 Avant Lease edition

De A4 Avant g-tron Lease edition is een ‘sport’ met Pro Line. Hij is er als 1.4 TFSI 110 kW/150 pk of 2.0 TDI 90 kW/122 pk met 22% bijtelling, beide met 6-bak of 7-traps S tronic. Standaard zijn o.a. bestuurdersinformatiesysteem in kleur, LED-koplampen en achterlichten, MMI navigatie, comfortairconditioning, Audi Connect diensten (3 maanden) en diefstalalarm.

 

Audi A3 Sportback Lease edition 

a3 lease editionDe A3 Sportback Lease edition is een ‘sport’ uitvoering met keuze uit vele motoren. Hij is uitgevoerd met vele interessante opties zoals:LED-koplampen, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, MMI navigatie, parkeerhulp achter, cruise control, middenarmsteun vóór en Audi Car Assistant. Er is een A3 Lease edition vanaf € 33.791 rijklaar. Lease vanaf € 520*.

ProefritOfferte

Audi A3 Limousine Lease edition

a3 limousine lease editionDe A3 Limousine Lease edition is op basis van de line ‘sport’ met vele extra opties die uw limousine nog comfortabeler maken zoals: LED-koplampen, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, MMI navigatie, parkeerhulp achter, cruise control, middenarmsteun vóór en Audi Car Assistant. Er is een A3 Lease edition vanaf € 34.291 rijklaar. Lease vanaf € 515*.
ProefritOfferte
Aanvraagformulier Audi Lease editions

 

*Operational Lease voor een bepaalde looptijd met een maximaal aantal kilometers. Regio Lease is ingeschreven in het Handelsregister met de naam RegioLease B.V.
onder KvK 09076545 Vestigingsnr. 000019499647 en is gevestigd te Doetinchem. Regiolease biedt Operationele Leasecontracten
voor zowel bedrijven als particulieren aan en Financial Leasecontracten aan bedrijven. Onze algemene bepalingen zijn op aanvraag
verkrijgbaar of te downloaden via www.regiolease.nl.