Uw Audi voorzien van een trekhaak? Ook achteraf monteren wij vaste, afneembare en zwenkbare trekhaken voor uw Audi. Op basis van uw kenteken doen wij u graag een aantrekkelijk voorstel! Neem gerust contact met ons op, ook als u nog vragen heeft.

Offerte aanvragen Meer informatie aanvragen

Trekhaak en fietsendrager combideal!

Extra korting op een Thule VeloCompact 925 fietsendrager

De VeloCompact 925 is een compacte fietsendrager en is geschikt voor twee fietsen tot 25 kg per fiets. Deze kan direct gemonteerd worden op de trekhaak en daarnaast is een 7-polige stekker inbegrepen. De meerprijs van een 7 naar 13 polige stekker bedraagt € 19.95. Voor een trekhaak in combinatie met een fietsendrager doen wij u een extra scherp voorstel!

Gebruik maken van de combideal

Trekhaak of meer info aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheiden voor een trekhaak aan te vragen. Op basis van uw kenteken maken wij graag een scherp voorstel! Laat het ons ook weten via het formulier. Wij maken graag een voorstel op maat. De aanvraag is uiteraard vrijblijvend en is van kracht wanneer u akkoord op de werkzaamheden heeft gegeven.

Ik maak graag gebruik van:
  • Op basis van uw kenteken controleren wij of er eventuele beperkingen gelden m.b.t. wettelijke typegoedkeuring en overige restricties. 
  • Indien u over een geïmporteerd voertuig beschikt, dan is de prijs op aanvraag. Dit vanwege het feit dat er mogelijke restricties zijn zoals andere bekabeling en trekhaakvoorbereiding.
  • De meerprijs voor een witte kentekenplaat bedraagt € 13
  • Inclusief 13-polige kabelset