Audi Ruitenservice

Audi Ruitenservice

Heeft u ruitschade? Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als u steenslagschade in de voorruit niet snel laat repareren, loopt u de kans dat u op termijn de complete voorruit moet laten vervangen. U hoeft het niet zover te laten komen, want vaak kost reparatie u immers niets* met onze Audi Ruitenservice.

Dankzij de Audi CRuitenservice, is een sterretje in uw voorruit op een slimme manier te herstellen. Na de behandeling is vaak met het blote oog niet eens meer te zien waar de steen de auto geraakt heeft. Hoe eerder u naar de ruit laat kijken, hoe minder u terug ziet van de herstelwerkzaamheden.

Hou er bovendien rekening mee dat niet gerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dit is het geval als een sterretje in de voorruit die groter is dan 20 mm in het directe zicht van de bestuurder zit.

De meeste verzekeraars vergoeden de kosten voor de Audi Clever Repair Ruitenservice, de snelle en goedkopere reparatiemethode. Met WA+ of soortgelijke verzekering en met all-risk autoverzekering hoeft u meestal niet de portemonnee te trekken.

* In veel gevallen vergoedt uw autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaalt u alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering om zeker te weten hoe het in uw geval is geregeld.

Afspraak maken


Terug naar werkplaatsacties overzicht