Audi Top Service

1400x438_ADIV_P_10312
Plan werkplaatsafspraakAudi werkplaatsactiesVrijblijvende Service Offerte
Autobedrijf DAGO is officiële servicedealer van het merk Audi, dit betekent dat wij u vele voordelen bieden. We staan klaar om u te ontzorgen met elke service behoefte, met het uiteindelijke doel om u die service te verlenen die u mag verwachten van Audi en daar waar mogelijk te overtreffen. Dat is Audi Top Service.

Audi Welkomstcheck

Audi welkomstcheck

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij de Audi Centrum Doetinchem voor de Audi Welkomstcheck. Voor maar € 39,- controleren wij uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Audi.

1300x551-headerrefresh

Audi Refresh Service

Een auto vol sporen na de (zomer)vakantie? Na een vakantie kunnen de meeste auto’s wel een goede reinigingsbeurt gebruiken; van binnen en van buiten. Daarom kunnen Audi-rijders gebruikmaken van een volledige ’Refresh’.

Voor € 129,- controleert de Audi-dealer uw auto op kleine schades en zal hij uw Audi wassen, reinigen, poetsen en in de was zetten. Zelfs de motorruimte wordt schoongemaakt. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding wordt ontdaan van vlekken en het dashboard wordt volledig gereinigd. Zo is uw Audi na een vakantie weer in showroomstaat en tevens klaar voor de komende maanden.

1400x438_ADIV_P_10286

Audi Wielen Service

De Audi Wielen Service wisselt winterbanden voor zomerbanden en vise versa. Wij leveren een compleet assortiment zomer- en wintersets, inclusief mogelijkheden voor opslag in het Audi bandenhotel. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. En we checken uw auto op 8 punten. Informeer bij Audi Centrum Doetinchem naar een aanbod op maat voor uw Audi.

Audi Haal- & Brengservice

Het toppunt van service

De service die rekening houdt met uw agenda. Onderhoud aan uw Audi is noodzakelijk, maar komt nooit gelegen. Geen probleem, uw Audi Servicepartner komt gewoon naar u toe.

Maar het kan ook anders: met de Audi Haal- & Brengservice van uw Audi Servicepartner. Uw auto wordt op de afgesproken tijd opgehaald bij u thuis of op uw werk. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt de auto weer netjes teruggebracht. Comfort en gemak voor een aantrekkelijke prijs. Vraag uw Audi Servicepartner naar de tarieven van deze service. De bedragen zijn afhankelijk van de te rijden afstand.

1400x438_Serviceberater_Kunde_Fahrzeug1

Vervangend vervoer

Altijd mobiel zijn

Is uw auto in de werkplaats en wilt u intussen toch genieten van de vrijheid die een auto biedt? Dan heeft uw Audi Servicepartner de oplossing: hij biedt u een betaalbare vervangende auto aan als uw eigen auto voor onderhoud naar de werkplaats moet.

Service van uw Audi-dealer

Als service krijgt u tegen een aantrekkelijke vergoeding een leenauto mee voor de duur van het werkplaatsbezoek. Zo blijft u mobiel en hoeft u zich niet druk te maken over ophalen en brengen als uw Audi naar de dealer moet.

Audi Mobiliteitsgarantie

Wanneer een kleine reparatie of handeling ter plaatse noodzakelijk is (te laag olie- of koelvloeistofpeil of lekke band) kunt u rekenen op het gemak van Audi Mobiliteitsgarantie. In deze situatie zijn de kosten van de hulpverlening voor rekening van Audi.

In andere gevallen kunt ook een beroep doen op de Audi hulpverlening, alleen zijn de kosten voor vervolghulpverlening en de reparatie voor uw rekening. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Lege accu door eigen toedoen
  • Naderhand verkeerd ingebouwde accessoires
  • Sleutel in afgesloten auto achterhalen
  • Vastgevroren onderdelen
  • Ongeval of de gevolgen daarvan en diefstal of poging daartoe

Indien u strandt vanwege achterstallig onderhoud of geadviseerde reparaties die niet zijn uitgevoerd, kunt u wel een beroep doen op de Audi Mobiliteitsgarantie, maar zijn de kosten volledig voor uw rekening.

1400x438_ADIV_P_10272
Plan werkplaatsafspraakAudi werkplaatsactiesVrijblijvende Service Offerte

Gratis hulpnummer

Voor de deur of elders in Nederland, als u met pech staat hoeft u enkel het gratis nummer 0800-AUDIHULP (0800-2834 4857) te bellen. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u langs de snelweg staat met pech, kunt u gebruik maken van de gele praatpalen. Meld duidelijk dat u Audi Mobiliteitsgarantie heeft en u wordt gratis geholpen. Ook in het buitenland kunt u het gratis nummer bellen, u hoeft alleen een ‘0’ toe te voegen: 00800-AUDIHULP (00800-2834 4857). Mocht het servicenummer om technisch redenen niet bereikbaar zijn, kunt u direct naar Nederland bellen via (+31) 33 4949 102 (niet gratis).

Meer informatie over de Audi Mobiliteitsgarantie? Klik hier!

Vrijblijvende Audi Service Offerte

vrijblijvend een offerte ontvangen voor Audi Service bij DAGO Autogroep? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Werkplaats Offerte

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor onderhoud, service of reparatie aan uw Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA?
  • Heeft u een voorkeur van vestiging? Wanneer u geen voorkeur heeft hoeft u niks te selecteren.