Reparatie Audi

1400x438_ADIV_P_10286

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor de Audi Centrum Doetinchem, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Met Audi Clever Repair zijn veel soorten kleine beschadigingen nagenoeg onzichtbaar weg te werken.

De voordelen van Clever Repair:

  • Gebruik van innovatieve methodes, nieuwe lijmtechnieken en een nauwkeurige lokalisatie om de schade te herstellen.
  • In tegenstelling tot conventionele reparatiemethodes zijn bij deze speciale techniek geen vervangende onderdelen nodig.

Een technische voorsprong die u tijd en geld bespaart.

schema clever repair

ruitenservice_1300x551

Ruitreparatie

Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als u steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loopt u de kans dat u op termijn de complete voorruit moet laten vervangen. Laat het zover niet komen, want vaak kost reparatie u immers niets*. Dankzij de Audi Clever Repair Ruitenservice is een sterretje in de voorruit op slimme manier te repareren. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder u naar de ruit laat kijken, hoe minder u van de reparatie ziet. Hou er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20 mm in het directe zicht van de bestuurder zit.

Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor de Audi Clever Repair Ruitenservice, de snelle en goedkopere reparatiemethode. Met WA+ of soortgelijke verzekering en met een all-risk autoverzekering hoeft u meestal niet de portemonnee te trekken.

Ruitschade kan u altijd overkomen. Daarom staat Audi dag en nacht voor u klaar: U kunt ons 24 uur per dag bereiken op ons centrale servicenummer 0800 – 28 34 48 57. Overdag kunt u contact opnemen met Audi Centrum Doetinchem zelf.

* In veel gevallen vergoedt uw autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaalt u alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering om zeker te weten hoe het in uw geval is geregeld.

Audi Originele Onderdelen®

Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. Anders gezegd: de keten is zo sterk als de zwakste schakel. Alleen als elk afzonderlijk deel nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, kunt u optimaal op uw auto vertrouwen. Audi staat garant voor een hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid. De kwaliteitseisen zijn precies omschreven en het productieproces wordt streng gecontroleerd. Kortom, uw Audi is in goede handen bij Audi Centrum Doetinchem. Wij gebruiken originele onderdelen van Audi en hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de vooruitstrevende techniek van Audi. Door de offerte weet u vooraf waar u aan toe bent bij een onderhoudsbeurt of een reparatie. Op alle Audi Originele Onderdelen®, Audi Originele Ruilonderdelen en montagewerkzaamheden krijgt u twee jaar garantie.

Audi Erkend Schadeherstel

U verwacht van uw auto optimale veiligheid. U rijdt per slot van rekening niet voor niets Audi. Uw Audi is gebouwd op basis van zeer strenge veiligheidsnormen en uitgerust met tal van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Herstel van schade aan uw Audi is dan ook het exclusieve domein van het Audi Erkend Schadeherstelbedrijf, in ons geval: Siebelink Autoschade. Schadeherstel is specialistenwerk. Niet alleen de zichtbare schade wordt hersteld, ook eventuele onzichtbare onvolkomenheden worden gecontroleerd en gerepareerd. Zo kunt u erop rekenen dat uw Audi weer voor de volle 100% voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen die Audi hanteert.

 

Meer informatie over de service-regelingen van Audi Centrum Doetinchem? Bekijk het Audi Serviceboekje.