Audi Mobiliteitsgarantie

Gratis pechhulp voor uw audi, dat is de Mobiliteitsgarantie van Audi en Audi Centrum Doetinchem. U beschikt over Audi mobiliteitsgarantie, wanneer uw Audi in de garantieperiode zit, en/of wanneer uw Audi volgens voorschrift wordt onderhouden bij de officiële Audi dealer zoals Audi Centrum Doetinchem. 

De Audi Mobiliteitsservice is 24 uur per dag beschikbaar, zeven dagen per week, in heel Nederland en Europa. Krijgt u te maken met pech, schakel dan de hulp in via onderstaande telefoonnummers. 

Telefoonnummer Audi Mobiliteitsgarantie

Bij pech in Nederland: 0800-28344857

Bij pech in het Buitenland: +31800-28344857

 

Voorwaarden Audi Mobiliteitsgarantie

Een Audi heeft recht op Audi Mobiliteitsgarantie, wanneer voldaan is aan de fabrieksvoorschriften voor onderhoud. Dat betekent dat het reguliere onderhoud en de daarbij behorende noodzakelijke werkzaamheden op tijd zijn uitgevoerd door een Audi Servicepartner. Na iedere ondehroudsbeurt voorzien wij uw onderhoudsboekje van de stempels, waarmee mobiliteitsgarantie aangetoond kan worden. Is uw Audi voorzien van een digitaal serviceboekje? Bewaar dan altijd de uitdraai van het laaste onderhoud in uw auto en neem contact met ons op, indien uw Audi de melding voor onderhoud of inspectie toont.