Audi bandenwissel

Audi Centrum Doetinchem is het adres voor de bandenwissel van uw Audi. Wij bieden de complete service, tot aan de opslag in ons bandenhotel en monteren alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit alles met de reden om u zo veilig mogelijk de weg op te laten gaan! Naast de bandenwissel bent u bij ons ook aan het juiste adres voor Audi winter- en zomersets. 

  • Wielenset wissel slechts € 39
  • Wielenset wissel inclusief opslag € 89 (per set)
  • Lossen bandenset wisselen € 89
  • Losse bandenset wisselen inclusief opslag € 139
Bandenwissel plannen Bandenwissel + overige werkzaamheden plannen

Bandenhotel

In ons bandenhotel kunt u de banden veilig en onder de juiste omstandigheden opslaan zodat bij de eerstvolgende bandenwissel de banden in de juiste conditie zijn. Zo kunt u als Audi-rijder weer veilig de weg op en hoeft u de winter- of zomerbanden ook niet meer thuis op te slaan. Wel zo fijn, toch?

Audi winterbanden en wielensets

De banden en wielensets krijgen dagelijks heel wat te verwerken, zowel onder winterse als zomerse omstandigheden. Audi levert dan ook alleen hoogwaardige banden en wielensets waarvan zij zeker weten dat de kwaliteit goed is. Ook zorgt de glanzende afwerking bij de lichtmetelen velgen voor bescherming tegen krassen. Naast de kwaliteit zorgen de velgen voor een mooie uitstraling van uw Audi. Bij Audi Centrum Doetinchem hebben wij altijd de juiste banden of wielensets voor uw auto!

Offerte aanvragen voor banden of wielenset