Audi Werkplaatsacties

Wij maken uw Audi klaar voor het komende seizoen! Wat uw plannen ook zijn, wij zorgen dat uw Audi compleet klaar is voor de verschillende omstandigheden. Maak gebruik van onze seizoenscheck, onze wielenservice of Audi accesoires. 

Afspraak plannen

Audi trekhaken actie

Mist u het gemak van een trekhaak voor bijvoorbeeld een fietsendrager, aanhanger of caravan? Dan hebben wij goed nieuws! Onze achteraf gemonteerde trekhaken zijn nu tijdelijk extra scherp geprijsd. Deze actie is geldig op zowel de vaste- als afneembare trekhaken. Tevens hebben wij een mooie combideal: kiest u voor de trekhaak i.c.m. de VeloCompact 925, dan ontvangt u nog eens € 30 extra korting op de aanschafprijs van de fietsendrager. De kosten bedragen dan slechts € 269 i.p.v. € 379. 

Trekhaken actie bekijken

Zwarte Audi ringen

Inclusief montage nu voor € 163

Wilt u uw Audi een extra upgrade geven? Het is nu mogelijk om uw Audi aan de voor- en achterkant te voorzien van zwarte logo's. Inclusief montage bedragen de kosten € 163.

Afspraak plannen

Audi zomercheck voor € 20

Tijdens de zomercheck controleren wij uw Audi op 17 essentiële punten. Hierbij kijken onze monteurs onder andere naar de remmen, accu, verlichting, verwarming en natuurlijk de banden. Alle vloeistoffen worden gecontroleerd en waar nodig, vullen we deze gratis bij. Plan nu een seizoenscheck bij een van onze vestigingen in Aalten of Doetinchem. U ontvangt van ons een Audi luchterverfrisser cadeau. Voor deze give-away geldt OP = OP.

Plan een Audi zomercheck voor € 20 Checklist bekijken

Audi airco check € 20

Tijdens warme temperaturen zorgt een goede werkend aircosysteem van uw Audi ervoor dat de warmte snel verdwijnt. Op deze manier zit u weer lekker fris achter het stuur. Het is belangrijk dat u met enige regelmaat de status van uw airco laat controleren. Onze monteurs controleren voor slechts € 20 uw airco op essentiële onderdelen. Hierbij kunt u denken aan de koelende werking en kwaliteit van de stof- en pollenfilter. 

Airco check plannen

Audi wielenservice

Met onze Audi wielenservice, wisselt u voor slechts € 39,- uw winterset eenvoudig voor een zomerset. De banden worden door onze monteurs gecontroleerd op beschadigingen, slijtagepatroon en bandenspanning. U krijgt van ons een advies over de status en eventuele vervangingstermijn. Kiest u voor opslag van uw banden in ons bandenhotel? Dan kost u dit slechts € 89,- inclusief wissel. Uw winterbanden worden onder de juiste omstandigheden opgeslagen in ons hotel.

Heeft u losse banden bij uw Audi? Dan wisselen wij deze graag voor het scherpe tarief van € 89,- inclusief balanceren en respectievelijk € 139,- inclusief opslag. 

Plan een Audi bandenwissel

Navigatie update

Bij de Audi navigatie update zorgen wij ervoor dat het navigatiesysteem weer over de nieuwste wegenkennis beschikt. In combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt kost een update van uw navigatie geen € 199 maar slechts € 99.

Audi navigatie update plannen

Audi zomersets

Het hele jaar door hebben wij scherpe aanbiedingen voor Audi wielensets. Dit zijn banden op nieuwe, originele Audi velgen. Zo heeft u altijd de juiste grip en is een wissel naar winter- of zomerbanden snel geregeld. Wilt u een prijsopgave voor een wielenset voor uw Audi? Neem contact met ons op! 

Ik wil een prijsopgave voor een Audi zomerset

Originele Audi accessoires

Uiteraard leveren wij ook accessoires voor uw Audi. Denk bijvoorbeeld aan mattensets, dakkoffers, fietsendragers of bagagenetten. Nu tijdelijk is de fietsendrager met plek voor twee elektrische fietsen afgeprijsd van € 599 naar € 499. Heeft u iets nodig voor uw Audi? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Prijsopgave Audi accessoires